Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: Broj treninga tjedno na slobodnoj aktivnkdti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

u identičnoj smo situaciji - cura (sad 2. razred) ide u boravak i školu stranih jezika (doduše, ona je ili u terminu boravka ili odmah nakon njega, kako sloze raspored)
    po meni - čisto dovoljno za dijete njezine dobi
    ALI, ona hoce i sport/ples, što je OK za zimske dane kad više-manje nema fizičke aktivnosti, i da - i ja bih htjela da se cca 2x tjedno negdje razgiba, no sve što smo pogledali u kvartu i šire su nabrijali tempo koji se već za godinu ili dvije bližii profi sportu tj. svakodnevnim treninzima.
    Znam to po starijem sinu (7. razred) - sad je na treninzima svaki dan, a u ljetnom vremenu i po 2x dnevno... On u tome uživa i ide naravno sam, ali cura još nije za samostalne operacije + što svugdje di ide moram vući i najmladjeg (MM radi do kasno i zapravo sve pada na mene...)

Mame - pišite gdje ima REKREACIJE za malce, da nije više od 2x tjedno? Znam da je to rijetkost, pa su sva iskustva dobrodošla...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Mame - pišite gdje ima REKREACIJE za malce, da nije više od 2x tjedno? Znam da je to rijetkost, pa su sva iskustva dobrodošla...
    Mene bi zanimala i rekreacija za "malo starije" malce, 12 godina i starijem, postoji li to? U toj dobi, koliko sam primijetila, ili su već duboko zagrizli u natjecateljski sport, ili su odustali od treniranja, nisam čula da netko u 7. razredu trenira nešto rekreativno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mene bi zanimala i rekreacija za "malo starije" malce, 12 godina i starijem, postoji li to? U toj dobi, koliko sam primijetila, ili su već duboko zagrizli u natjecateljski sport, ili su odustali od treniranja, nisam čula da netko u 7. razredu trenira nešto rekreativno.
    Tanja moj je krenuo u 5. Razredu na parkour. Grupa je bila utorkom navecer i subotom.poslijepodne. trener je odličan, a sport neobičan. Treninzi su na velesajmu i bundeku, ovu nedjelju je otvaranje sezone u 17h. Pogledaj na faceu pod Parkour škola.
    Sad ima schlattera i ne smije trenirati ništa gdje treba doskočiti na tvrdu podlogu i tražimo neku zamjenu ... možda penjanje na umjetne stijene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •