Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: Broj treninga tjedno na slobodnoj aktivnkdti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nogomet je ozbiljna stvar...)
    Nekoliko mojih ukućana bi se s ovom tvrdnjom vrlo ozbiljno složilo.
    A imam i ja anegdotu o ozbiljnosti nogometa. Naime, ženski nogomet je kod nas dosta u povojima, postoje koliko znam dva ženska nogometna kluba u Zagrebu a curice zaljubljenice u nogomet poput moje kćeri treniraju s dečkima u "običnim" muškim klubovima. I nekad prošle godine je Zagrebački nogometni savez odlučio napraviti žensku nogometnu selekciju i moja je kćer dobila službeni poziv Saveza da dođe neku srijedu (radnu srijedu naravno) u 9,30 na stadion NK Brezovica, umjesto u školu jel.
    Boldanim slovima na dnu poziva je pisalo da neodazivanje na poziv saveza povlači stegovni postupak protiv kluba i igračice.
    Dugo se nisam tako dobro nasmijala.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Boldanim slovima na dnu poziva je pisalo da neodazivanje na poziv saveza povlači stegovni postupak protiv kluba i igračice.
    Hahaha dobro nije dobila poziv u plavoj kuverti poštom, kao da na sud ide :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bubilo, a bitno ti je u tome i dijete poznavati - hoće li biti motivirano da svaku toliko izostaje. Ja sam stalno na vagi (sva sreća suprug je preuzeo vozikanje, ali ima dijelova godine kad padne ful na mene), ali kako je ona relativno dobra u svom sportu, kuži da je bit natjecanje i želi ispuniti očekivanja od sebe, a i od trenera... Mislim... nije ona motivirana da malo nešto za zdravlje radi - nego želi na natjecanja, želi pobijediti - premda je dosta i osjetljiva i trebala se naučit s gubicima. Ako bi bila jedina u nekom posebnom modusu pretpostavljam da bi me brzo ugnjavila da je ispišem. Ali, da se skupi grupica takvih "srednji modus", ili barem 2, onda bi to išlo. Tako da ti dosta i od psihe tvog djeteta ovisi kako će reagirat na "srednji" put.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •