Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: Broj treninga tjedno na slobodnoj aktivnkdti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    A je l na taj program moraju ici bas ucenici te skole? Vidim da nasa nije na popisu, al je jedna u kvartu.
    ..
    Ne moraju, roditelji dobiju na početku godine listić da se izjasne. Ona djeca koja ne idu na program ostajala su u boravku. U višim razredima pretpostavljam idu doma.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Baby
    A Sta ja znam ja sam sa 16 god vec fino "ljubovala"al vidim da Su danasnje genetacije puno manje zainteresirane za suprotni spol I te sheme nego mi u tom dobi.u svakom slucaju bolje da su na sporty nego pred ekranima. Al da NE idem OT.
    Zao mi je zbog ramena.

Jel postoje neki lijecnici sports.med.ili fizioterapeuti klupski Koji saniraju te ozljede il tako nesto?
    Ne postoje, osim redovnog lijecenja skolioze. Protrakcija se moze operirati ali dva ortopeda kod kojih smo bili kazu da to za sad nije potrebno. Njega nit boli nit smeta, pa nema potrebe za sad.

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ajme lili kakvih crnih 16 godina, tu smo na podforumu 6-9 i uglavnom pričamo o osnovnoškolcima. nema tu nikakvih veza, ak oi uopće. a i sa 16 nema da mi izlazi svakodnevno
    Ja sam sad uvidjela da nemam djece za ovaj pdf. Sorry.
    Ali svakodnevni izlasci mu nisu dopusteni bez obzira na sport.

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Da, on je do sada išao na tenis pa se žalio povremeno na koljena. Budem vidjela kako bude sada. A na ruku se nije žalio. Vjerojatno zbog tvrdoće podloge jer po zimi igraju tenis u dvorani.
    I kod tenisaca je protrakcija cesta pojava. Cilic I ivanisevic ju imaju. I to dosta vidljive, ako znas kud trebas gledat.
    Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    kako mene iritiraju couch potatoes spike....jedva čekam više škole i više treninga...briga me za cure i ljubakanje
    Moji imaju I previse vremena za ekrane I kauc. Kako ne znam, ali imaju. Nazalost

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, sigurno je bilo i u tvojoj generaciji djece sportasa koja su trenirala po par sati dnevno. Ja sam nesto mladja, al u osnovnoj sam ih imala troje u razredu, a u srednjoj dvoje. Sumnjam da su i sada takva djeca u vecini.
    Ja sam ih imala par u generaciji. I u sš I u oš. Kod T samo njih 3-4 uopce ista trenira u razredu.
    Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne moraju, roditelji dobiju na početku godine listić da se izjasne. Ona djeca koja ne idu na program ostajala su u boravku. U višim razredima pretpostavljam idu doma.
    Mislim da je bb pitala mogu li djeca koja ne idu u tu skolu dolaziti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •