-
lili, imaš ti pravo, ali šta ćeš kad je tako.
ako se žele baviti sportom, nakon nekog doba, šta kaže krumpiric, to je tako. ne možeš rekreativno. ja mislim da je sport važan, bavljenje fizičkom aktivnosti, da je to važno. naročito, ne znam, s 13-14-15 godina, kad se u principu - malo kreću. kako ćeš ti djetetu (govorim o mojoj djeci, ali mislim da ih je dosta takvo) reći - aj ti rekreativno dva-tri puta tjedno trči malo, to ti je dobro za zdravlje. moraju imati neku motivaciju. a da bi imali motivaciju, moraju biti bar koliko-toliko dobri. a da bi bili koliko - toliko dobri, moraju pratiti ritam ostalih. može ona ići na svaki drugi trening, ali to je put za jako brzo odustajanje od sporta.
i ja isto mislim da pretjeruju. pogotovo dok su ovako mali. ali u principu - nema druge.
plus, ovo što kaže cubana, je, moraš paziti na prehranu, al opet, hebi ga, ako ti, s preko 40, možeš trenirati za maraton, a onda mogu i oni dnevno 2 sata vježbati,
prilično su svi u uzrastu redovni na treninzima, i kod jednog i kod drugog, nisam primijetila da su generalno boležljiviji od druge djece.
Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 08.09.2017. at 19:43
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma