- 

Cestitam Vlatka!!! Ja cu za godinu dana otvoriti odbrojavanje  malo prije rodjendana svog. ja odlucila malo prije rodjendana svog. ja odlucila  

tocekica drzim fige da s razlogom dolazi.

sto se tice ovulacijske boli. nisam ju bas pratila prije, ali evo ovaj put - zabolilo me oko 12 sati 3 puta me onako malo presjeklo. oko ponoci smo jeli odradili to i primilo se. tako da sanse uvijek ima drzim fige svima!! drzim fige svima!!

Ja jos cekam da mi prestane curiti mlijeko. doduse ne curi u nekim kolicinama. samo na pritisak, ali su zato one bas lijepo punasne, pa barem nesto. M ciklus mi se jako lijepo nastavio. Barem tako sad djeluje. jedino sto mi se taj TSH nije spustio. srecom u svemu tome ft4 mi je na gornjoj granici ali je unutar granica. Sad radimo na spustanju TSH, i uskoro i mni pocinju pretrage i brisevi.
 PHD nalaz je stigao, mislila sam da ce mi biti drago. Nije mi bilo, niti malo. Samo je skinulo jedva zaraslu krastu. Ne mogu vjerovati da me to toliko pogodilo. Proslo je mjesec dana ja jos uvijek svako malo se rasplacem. Zato sam si priustila nekoliko partija kroz osmi mjesec. dogovorila se da cu proslaviti svoj rodjendan kao sto sam sa 18 godina, a da ne spominjem ostalo. Bacila sam se na smisljanje pira, da se barem necim zaokupiram dok opet ne nadjem posao. Imam stvarno odlicne doktore kroz ovo sve tako da su mi i oni dosta pomogli. Doktorica koja mi vodi stitnjacu mi je savjetovala da pricekam barem 6 mj, iako se preporucuje 3. Tako da sigurno cekam barem 7mi mjesec sljedece godine.

Pratim vas, malo vam se izjadam kada mi je tesko, i veselim se kada netko ima simptome neke. Iscekujem pozitivne testove kao da su moji <3

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma