- 

Dobro jutro, doduse dobar dan radnom narodu... Ja jos nisam nasla posao, polako. Radim doduse jedan kratki koji ne donosi neku placu, ali dobro. u njemu uzivam <3 

Nego cure danas kava ljubicastima, zestice plavim curama i kolaci na mene danas mi je rodjendan i nadam se da ce barem nekom donijeti srecu ovaj mjesec, ako ne ovaj dan. danas mi je rodjendan i nadam se da ce barem nekom donijeti srecu ovaj mjesec, ako ne ovaj dan.
 Ja danas pocinjem iz pocetka. odlucila sam da cu okrenuti novu stranicu i poceti iznova od nove godine svoje. necu se vise zivcirati (mislim, koga ja lazem, potruditi cu seiz petinih zila ne zivcirati oko proslosti) i veseliti se sljedecoj godini. Dolazim u metropolu ovaj tjedan po drugo misljenje oko te stitnjace jer je ocito da se sve dogodilo zbog stresa (smrt tate, par dana kasnije zacece. zacece mi je donijelo stvarno hormonalni dizbalans malo jaci)  i sigurna sam da ce  kroz koji mj sve doci u normalu,a da cu sljedeci godine otvoriti novu listu  
 A,sad do tada curke vi ste na redu za liste  
 Munkica drzim fige svaki dan da sve prodje kako treba, i svaki dan cirkam forum da vidim sto je i kako je.
 Tocekica zao mi je, ali bas to sto je i munkica rekla. Lista stvarno da malo presinga. Mozda bas sad bude. drzim fige u svakom slucaju!!!! Do tada uzivaj! Ja se nikad u zivotu nisam razmazila ko sada. i da nisam poludila bi. tako da moj savjet je, nakon svakog neg. testa pocastiti se s necim s cim inace NIKAD nebi. 
 November ko zna... drzim fige! javi!!!

Evomoj rodjendanski post je gotov znate da ja volim duziti. i drugim curama naravno drzim fige i zelim svu srecu znate da ja volim duziti. i drugim curama naravno drzim fige i zelim svu srecu

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma