Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 477

Tema: Odbrojavanje 5/17 by Vlattka

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro, evo liste, isprike što nema smajlića, nešto me zezalo i nije mi ih dalo staviti. Malo nam je pusta ali dobro. I meni je pusto u ljubičicama. :/

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Jutro, evo kavice!

November, kako si ti??

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November, evo da danas i sutra nema spottinga~~~~~(znam da to kod tebe tak nekako ide). Kada ćeš testirati? Dali te još drže simptomi progesterona (cice, grčevi...)?Jutros otpratila mog školarca i školarku u školu i totalno se osjećam tužno (mami 2 ). Neki dan sam gledala album s slikama i nevjerojatno kako vrijeme brzo leti. Neću se ni okrenuti, a već će mi djeca biti odrasli ljudi.
    Cure, puno ~~~~~za ovaj mjesec. Pratim i

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Može kavaaaa bar pola litre jao kako mi se spava a vrijeme je ogavno!

Ja sam dobro osim što sam toliko pospana i troma. Grčevi i dalje tu, jučer me u par navrata dobrano zafrknulo, morala sam zastati i čekati da prođe. Cice nisu baš postojane, malko su se ispuhale. A lice je čisto ko suza, da kucnem u drvo, nema prokletih akni na čeljusti. Stignu, imaju još 2 dana :D

Neću se testirati prije kraja ovog tjedna SIGURNO.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ola curke!!

Ja sam bila kod svoje doktorice, ona je zadovoljna mojim gubitkom kilaže, ciklusom, ponovo smo radili uzv, O bi trebala biti za 3 dana, sto i jeste jer svaki ciklus buse i ulovim ju trakicama 13 ti dan ciklusa

Ugl. od sljedeceg ciklusa koristim Femaru, k'o đavo skupu :D Nadam se da će imati efekta

Jel ko koristio Femaru?

Ljubim vas.

P.S Ako dva-tri ciklusa sa Femarom ne uspije onda idem u januaru na histeroskopiju, jer mali polipčič jeste tu. Ona je predlagala histeroskopiju već sljedeci ciklus, ali je meni najprilagodnije raditi je u januaru zbog obaveza i svega.. Pa smo rekle nemamo sta izgubiti da probamo sa stimulacijom jer neke zene ostanu trudne i sa polipom. A on fakat je kao zrno graska :D

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bajbi to privatno radiš?
    Hoće te pratit uzv?
    November vibram na najače!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mami!, kako si ti?

Ja sam danas noćna šihta. Radim pa povremeno zastranim i navirim se tu

Kad obavim večeras što trebam, idem na popis Škvorcovih zahtjeva i stavljati pluseve na što imam.

November, nadam se da se ništa neće događati do kraja tjedna.
    bajbi, čemu služi femara? Znam da mogu guglati, ali eto, rađe pitam

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Bajbi to privatno radiš?
    Hoće te pratit uzv?
    November vibram na najače!
    Da MAMI 2, privatno radim. Dakle, trebam je piti 5 dana od 5 dana ciklusa 2x1 I onda otprilike 9 ili 10 dan na uzv da vidimo stanje folikula

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Lista za: 12.9.2017.

(ne)čekalice:

November~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
    Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:

Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~23.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Evo liste.

Jučer nakon keksa obrisala mrvicu spotingaste krvi. Stiže gadura!

Bajbi držim fige!
    Femara je kao i Klomifen, za izazivanje ovulacije, samo što navodno ne stanjuje endometrij. Skupa je ko sam vrag jer je to zapravo lijek za liječenje raka dojke, u menopauzi.

Naš plan je ovaj ciklus uzimati suplemente na najjače (MM svašta nešto za spermije), ja i dalje Serra + dodatno još neke dobre stvarčice (vit E i D), zatim planiram do O koristiti "castor oil packs" obloge od ricinusovog ulja, navodno odlična stvar za jajovode i sve dolje, nemam što izgubiti, zatim oko O ići na folikulometriju i to je to.

Zapravo jedva čekam da ovaj ciklus prođe pa da idemo u postupak.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November, dok ne krene kak spada ne priznajem . Spotting nakon keksa može, ali i ne mora značiti dolazak M.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku

Naš plan je ovaj ciklus uzimati suplemente na najjače (MM svašta nešto za spermije), ja i dalje Serra + dodatno još neke dobre stvarčice (vit E i D), zatim planiram do O koristiti "castor oil packs" obloge od ricinusovog ulja, navodno odlična stvar za jajovode i sve dolje, nemam što izgubiti, zatim oko O ići na folikulometriju i to je to.

Zapravo jedva čekam da ovaj ciklus prođe pa da idemo u postupak.
    Ideš ponovno u Betu?

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Citiraj FlowerBurn prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je prošli tjedan boljelo tri dana, baš kad je krenula i eggwhite sluz, zadnji dan me je u jednom trenutku baš onako presjeklo, i onda se bol počela smirivati i do kraja dana prestala, ja sam si nekako zamislila da je u tom trenutku puknuo folikul, uspjeli smo se keksnuti par sati kasnije vidjet ćemo za 12 dana je li moja teorija točna.
    Evo sjetila sam se da sam ovo pisala prije 2 i pol tjedna, pa da potvrdim teoriju...

Znači 18.-i dc sam imala jaku bol, oko 10:30 ujutro (puknuće folikula?), i dobila sam menstruaciju u noći sa 32. na 33. dc., odnosno 14 dana kasnije

Od danas ujutro sam opet počela pratiti bbt, čisto da se nečim zabavljam danas mi je 4. dc i odjednom mi se menstruacija pretvorila u spotting, nakon 3 dosta obilna dana, što je neobično za mene - obično imam 5 dana krvarenja + 2 dana spottinga, tako da sviđa mi se

Pokušavam uvesti neke promjene u životni stil: prošli ciklus sam iz prehrane izbacila pivo (nije bilo lako, ali uspjela sam), ovaj mjesec sam počela polako smanjivati kavu, ustvari više da smirim simptome pms-a nego radi bebača (ali, ako pomogne i oko toga nije bed )

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

sarasvati - u Betu ponovno, da!

tocekice hvala ti ali znaš kako to ide... jučer sam baš bila tužna dok sam vidjela da stiže (mislim znam da su nam šanse skoro pa nikakve s mojom dijagnozom a pogotovo ako se njemu spermio nije popravio...ali opet, nada uvijek postoji), danas sam već ok i sa borbenim planom za dalje!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tako i ja nekako. Iako sam se prebacila malo i na druge teme gdje se na drugačiji način dolazi/i čeka plus..., ipak u određenom dijelu mjeseca kod mene se javi osjećaj da bi baš taj mjesec mogao biti sretan.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Meni bi bilo lakše da su nam dr rekli da ne postoji šansa da uspije prirodnim putem. Zaista mislim da bi mi bilo lakše. Ovako, kad ipak postoji i tračak nade...Teško bude.
    Srećom pa me MM zna lijepo utješiti pa odmah živnem. Kaže on ajmo se sad usredotočit da ovaj mjesec iskoristimo najbolje što možemo i da napravimo onda s doktorima najbolju bebu Tako će i biti, posveti ću se sebi, nama, trenirat ću više nego dosad, zdravo jesti, uživat ćemo i to je to. Druge ionako nema

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav curke, meni se danas svijet srusio. Inace idem privatniku. Zena Je profesor na univerzitetu Ginekologije i strucnjak za hormone. Odem u dom zdravlja i da bi prvo vidjela frustraciju jer sam isla privatno, a drugo kad je vidjela da mi je prolaktin bio 1036, odma mi kaze da se najvjerovatnije radi o tumornoj hipofizi.. da idem raditi rengen glave, Strasno. Sve sto sam cula bilo je tumor. Niko mi to prije nije spomenuo

Tako se osjecam izgubljeno. Ja sam samo djevojka od 22 godine koja je htjela da vidi zasto ne dolazi do trudnoce, a na tom trnovitom putu jos svasta otkrijem.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Bajbi, ne razumijem se puno u to, ali zar je samo na osnovi povišenog prolaktina rekla takvo što? Pa masa žena ima povišen prolaktin, i to se lako sredi! Zaista prvi glas za ovo...

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

November, sve će biti dobro. Sama činjenica da si u prvom postupku imala biokemijsku trudnoću je dobar pokazatelj. ~~~~~da će ovaj put, ako ideš u postupak, biti dobitni. Sara, Želim Pandi bracu/seku što prije. Meni je tjedan dana prije očekivane M dan D (ok, tjedan), kada osjećam nadu, preispitujem svaki simptom i mislim si to je to. Već sam 5 puta promijenila ime svojoj zamišljenoj bebi, odlučila sam se u koju ću bolnicu ići roditi, ma sve sam isplanirala ali bebe nema . Flower, bravo za pivo i kavu. Ja sam mislila izbaciti jaja i mlijeko iz prehrane. Ostala sam drugi put t (odmah)kad sam morala izbaciti te namirnice. Neke druge ženske su isto rekle da im je izbacivanje mlijeka pomoglo da zatrudne.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Draga November, i način na koji mi je to priopćila je grozan sa podsmijehom na način "eto ti tvoj privatnik kojem ideš".
    Navodno ako je prolakjtin tako visok a tsh nije tako visok, najvjerovatnije je da je riječ o tumornoj hipofizi hiperprolaktonemiji. A kada je riječ o funkcionalnoj to znači da proizivodi hormone, ali zar ja ne bi trebala imati izostanak mjesecnice i ovulacija i dok je bio prolaktin tako visok ako je riječ o tumornoj?

NE znam, držim fige November za tebe za postupak.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bajb, sve se da riješiti. Kako je i November rekla, masa žena ima povišeni prolaktin.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I mislim da s jednim nalazom hormona (koji i nije tako visok da bi odmah bilo jasno da je tumor) ne može se odmah ništa tvrditi. Možda si bila pod stresom (prolaktin je hormon stresa ), možda su imali loše reagense ( to je standard kad se ide na hormone, zato recimo pojedine bolnice ne priznaju nalaze hormona od DZ, mojoj frendici su u DZ-u utvrdili TSH oko 5, a u bolnici 1.5 !!!

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Da, točekice slažem se, ali moram negdje pokazati svoje razočarenje, da ste je samo vidjele kako je gordo izbacila onda se radi o tome, aha šta ćemo sad. Tako je nasladila. Bukvalno.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Baš je krava da tako moram napisati!!!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Baš je krava da tako moram napisati!!!
    X

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bajbi uzalud toj dr sve diplome kad je krava. Na temelju toga bubnut takvu dijagnozu, strašno. Pa taman i da je, zar je to način. Koma.
    Vjerujem da nije istina, ma uvjerena sam 100%. Kolike žene su imale visok prolaktin pa nije bio tumor.
    Napravi nalaze da se smiriš i onda ih joj nabi na nos i tuži za duševnu bol.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Mami!, kako si ti?

Ja sam danas noćna šihta. Radim pa povremeno zastranim i navirim se tu

Kad obavim večeras što trebam, idem na popis Škvorcovih zahtjeva i stavljati pluseve na što imam.

November, nadam se da se ništa neće događati do kraja tjedna.
    bajbi, čemu služi femara? Znam da mogu guglati, ali eto, rađe pitam
    Dobro sam. Još se pomalo nadam kad je kraj ciklusa

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Lista za: 13.9.2017.

(ne)čekalice:

November~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice:

Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~24.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ja počela malo spotingariti, odnosno malo više, tako da očekujem M danas/sutra.

Čula sam se s gin svojom jučer, ponovit ćemo briseve ovaj mjesec, da budemo korisne :D

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

jao bejbi šta pročitah, da nemam sta reci...nadam se najboljem ishodu a ta doktorica nek si zabije u d...e. takav nacim...
    Novembar tvoj muz i ja dijelimo isto misljene- dacemo sve od sebe ovaj mjesec da bude, a onda sljedeci opet...
    moj muz misli da ja njega valjam da uzimam pilule...hahahah ( nije nam jasno, prvo ko od sale drugo nikakooooooooo)
    žFlower bravo za kavu, a pogotovo za pivo ja cu uvesti restrikcije tek kad bude pozitivan test...jer necu da zivim bez fini stvari dovijeka...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

i da Dobroooo Jutro............
    ja odbrojavam 14 dana do sljedece menge......... poslje mobilne aplikacije koja mi je rekla da je jucer bila O.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bajbi, cula si bas tešku vijest. Nadam se da ta doktorica samo nema bas puno pameti i da nije u pravu.

Nivana, join the club "prvo iz prve, drugo nikako". Jel ti trebaju trakice? Davno si ih trazila.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nivana, Sara, kod mene je bilo obrnuto. Prvo nikak, a drugo odmah. Evo, sad treće nikak

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Koja vam je metoda bila za prvo koje nije htjelo doci? :D Sjecam se da si rekla da ste zato i krenuli ranije s drugom jer ce se otegnuti i stiglo odmah.
    A pretrage, jesi si ulovila vrijeme za njih?

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

nisam, uz dvoje školaraca nemam vremena ni za kavu popiti, a kamoli za pretrage (evo, nekaj me bubreg smeta, još nisam išla dati ni urin na urinokulturu-sutra moram). Još nisu došli svi rasporedi izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti tako da ćemo biti cijeli 9mj u strci.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Bajbi, nemoj uopće o tome razmišljati dok ne napraviš sve pretrage.

Tocekica, ne želim kvariti veselje, ali mlijeko ne pijem već par godina i očito nije baš pomoglo. Nadam se da će kod tebe upaliti

Nivana, that's the spirit Prije bih i ja popila koju, ali sada budući da je (ne)izvjesno je li se kupinica primila, apstiniram cijeli mjesec. Doduše, otkrila sam pivu s 0,0% alkohola (ali stvarno s 0,0) pa sam se častila neko vrijeme. Nakon bete ili ne pijem od sreće ili pijem od tuge

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Munkice, ako bude + popit ću ja jednu u tvoje ime . Što se tiče mlijeka, gledam kaj sam radila kad sam instant ostala trudna ( nisam se živcirala, eto kaj, a ne mlijeko i sl.).

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Bok, nova sam tu i nisam siguran jesam li na pravom mjestu. Ugl prije 2 dana sam radila cyclo test (osjtljivost 10) i pokazao je svijetlu crticu koja je nakon 10-ak minuta nestala. Danas na dan ovekivane m napravila sam drugi test ( osjetljivost 25) i nista :/ zbunjena sam. Jel moguce da je prvi bio lazno pozitivan.
    Hvala vam i pozz

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Nixi car prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, nova sam tu i nisam siguran jesam li na pravom mjestu... Jel moguce da je prvi bio lazno pozitivan.
    Hvala vam i pozz
    .
    Draga Nixi car, Koji si dan ciklusa? i kada očekujem M? Ovdje cure odbrojavaju svaki mjesec, prijave dan ciklusa boldano npr. 11D i onda očekuju ili pozitivan test ili prijavljuje početak ciklusa. Što se tiče testa, vjerojatno ti je razina hormona premala. išla sam pogledati na net i većina žena koja su imale tvoje iskustvo su bile trudne, ali s vrlo malom trudnoćom. Na tvojem mjestu bih pričekala još 2 dana (svakih 48 sati se razina hormona dupla). Ima i testova koji detektiranju i manju razinu hormona (osjetljivost 10 ) ali te brojke na testu baš i nisu pouzdane (ako se pogleda po internetu neki osjetljiviji su bili lažno negativni, dok su oni od 25 pokazivali crtu). Nadam se da sam pomogla .

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ispravak gornjeg posta: 11DC, ne 11D
    a kad sam već tu kuham kavicu (s mlijekom, jer mi će mi muž biti na putu u plodne dane ).

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Nixi car prvotno napisa Vidi poruku
    Jel moguce da je prvi bio lazno pozitivan.
    Hvala vam i pozz
    Samo da nadodam, ako je crtica bila u okviru vremena preporučenog za gledanje rezultata (recimo nakon 3-10 min) onda se test može smatrati pozitivan, ako je crtica nestala prije tog vremena onda je to negativan test, ako se pojavila nakon tog vremena vjerojatno je evaporacijiska crta i test je negativan. Držim fige da jesi T.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Drage moje odbrojavalice,

da i vama javim da je test pozitivan.
    Prekosutra vadim betu da to i potvrdimo.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Zdravo curke, imam jedno neobično pitanje i sramota me čak i napisati.. Jel znači da ja imam upalu ako MM kaže da osjeća da sam vrela khm
    Jel to znači da imam upalu ili jer ja ne osjećam ništa, osim malo je bolno al dns je ovulacija..

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje odbrojavalice,

da i vama javim da je test pozitivan.
    Prekosutra vadim betu da to i potvrdimo.
    Munkica
    Posljednje uređivanje od FlowerBurn : 14.09.2017. at 09:46

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj Bajbiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravo curke, imam jedno neobično pitanje i sramota me čak i napisati.. Jel znači da ja imam upalu ako MM kaže da osjeća da sam vrela khm
    Jel to znači da imam upalu ili jer ja ne osjećam ništa, osim malo je bolno al dns je ovulacija..
    Ma ne Upalu možeš osjetiti ti ili ju može dijagnosticirati doktor (brisevi, vađenje krvi), a TM samo ako je čovjek-sonda Opusti se!

Hvala, Flower

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Munkice čestitam od srca!!! Brzo po betu da si mirna skroz! )))

Nixi ponovi test za dan-dva. Ili izvadi betu. Još bolje!

Bajbi pa ja sam stalno vrela dolje. To je normalno. Pogotovo u plodnim danima, onda doslovno gorim!

Čekam da mi procuri kako spada pa da stavim listu. Samo što nije!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Munkice čestitam!

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Jaaaaaaaaaaaao, Munkice čestitaaaaam, uživaj nam, uživaj!
    November; onda je znači zbog plodnih dana, Munkice on baš nije čovjek sonda hahah

Hvala curkeeee

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala vam, curke!

Ne usudim se previše veseliti. Idemo prvo beta, pa Velebit, pa ultrazvuk (ili uz pa Velebit), pa....

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    .
    Draga Nixi car, Koji si dan ciklusa? i kada očekujem M? Ovdje cure odbrojavaju svaki mjesec, prijave dan ciklusa boldano npr. 11D i onda očekuju ili pozitivan test ili prijavljuje početak ciklusa. Što se tiče testa, vjerojatno ti je razina hormona premala. išla sam pogledati na net i većina žena koja su imale tvoje iskustvo su bile trudne, ali s vrlo malom trudnoćom. Na tvojem mjestu bih pričekala još 2 dana (svakih 48 sati se razina hormona dupla). Ima i testova koji detektiranju i manju razinu hormona (osjetljivost 10 ) ali te brojke na testu baš i nisu pouzdane (ako se pogleda po internetu neki osjetljiviji su bili lažno negativni, dok su oni od 25 pokazivali crtu). Nadam se da sam pomogla .
    Bok, danas mi je 27 dan, trebala dobit jucer. Test koji sam radila prije 3 dana bio je osjetljiv na 10. Jucer uradim drugi test( navecer) koji je osjetljiv na 25 i nista ( cak je i kontrolna crta bila isprekidana). Sad sam zbunjena. Radim fizicki dosta pa me strah ako ipak je da sta ne pođe krivo... zato sam nestrpljiva

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •