Citiraj Bajbiblue prvotno napisa Vidi poruku
Ako nismo stigli jutros,, budemo zakasnili večeras?
Pozitivna LH znaći da će doći do O za 24-48 sati. Zato na posao . Ali i ako ne stignete, a već jeste radili ovih dana, ne brinite jer spermiji u plodnoj sluzi prežive duuugo.

Citiraj Noemii prvotno napisa Vidi poruku
Jutro cure ... napravila dva testa oba neg. jel možda prerano ili?? mislim O mi je bila 17-18 dc tu negdje sudeći po lh trakicama. Jel moguće da još nije ni došlo do implantacije? Koliko ste vi cure koje već imate djecu, pokušavale prije nego se desila T ? Jel ste čekale da M puno kasni pa onda testirale ili ste probale par dana prije M pa se vidjelo?
Ja sam s prvim čekala 35 DC (preko najdužeg ciklusa kojeg sam imala do tada), a drugom 4 dana nakon očekivane i dan nakon najdužeg ciklusa nakon prve T i crtica je bila jedva vidljiva. Moja sestra se testirala na dan očekivane i imala je neg test. Implantacija ti je od 6-12 DPO, s tim da je najčešće oko 9 dpo...i treba 2-3 dana nakon toga da u urinu ima dovoljno hormona.

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
Tocekice jel bilo akcije? :D
Nije bilo akcije. Jedva sam hodala jučer od bolova, a skužila sam da je dok sam došla s posla prošao voz...skroz sam bila suha dole (je, išla sam gledati). Imala sam plodnu sluz 5 dana...u tom razdoblju smo jednom bebili tako da nije bez nade.