-
Evo me malo
svratila dok mi se skinu simsi na laptop.
1. HVALA VAM NA LIJEPIM ZELJAMA!!!!
2. Moram cestitati Munkici. kako ide dalje
3. Moram se vratit na ono o mlijeku. Ja sam, u procesu prilagodbe i prihvacanja da mi je sav onaj stres proudio hasimota malo googlala i naletila na autoimuni protokol, i pocela s time. Nije lose, moram priznati. Izbacila sam sve XD Jedem meso, povrce i vode. ostalo ne. Dosta novih recepata sam otkrila. Doduse na ovoj prehrani sam dok mi se nalazi ne poboljsaju, ili se ja ne budem osjecala bolje. Nakon toga malo po malo uvodim namirnicu po namirnicu i pratim odgovor tijela - ukoliko dobijem jedan od navedenih simptoma ta mi namirnica ne odgovara i nebi bilo lose da ju ne konzumiram. Ne planiram cijeli zivot zivjeti na travi, naravno da cu pojesti tu i tamo i ono sto mi ne odgovara - ovisno o motivaciji i smetnjama kasnije. Fora je uglavnom. Eto, tako da svi s nekim autoimunim problemima bacite si oko. Ja se nadam ta antitijela smanjiti sto prije da mi ne napravi nista na jajnicima, barem za sad. Da se ne ponovi opet ono. Jos nisam preboljela i jos ne mogu uopce razmisljati o tome. U soku sam koliko me to pogodilo.
Curke maknite se od stresa i cuvajte svoju stitnjacu i svoje zdravlje. Ja sam bila ta koja je uvijek govorila - vid mene, ja nikad bolesna necu biti. I sad sama sebe unistavam
Sad bi ja do sutra ovdje tipkala, ali moram se dici rano uj, plus imam jos i trening navecer. Polako dovodim tijelo u prvobitno stanje (jos se nisam sredila a evo proslo 2 mjeseca!!!)
Kako ste vi druge cure? puno sam ovdje citala, i vidjela da je bilo svega. Pisite
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma