-
Noemii, da, ja imam PCOS i nikad u životu nisam imala školske cikluse, variraju od 28 do 50 dana. Najčešće bude 30-32 danas, ali od početka ove godine već mi je drugi put da ću imati jaaako dugi ciklus (bit će 47-48 dana). Međutim, koliko god to zvuči neredovito, simptomi ovulacije su mi uvijek "školski" i već godinama prema tim simptomima znam kad će nastupiti sljedeća menstruacija (počela sam pratiti puuuno prije nago smo se odlučili MM i ja na bebu, jer nisam htjela paničariti "da mi kasni menstruacija", a nisam željela koristiti kontracepcijske pilule) - jedan dan eggwhite-a koji je nemoguće ne primjetiti
(doslovno, curi iz mene), popraćeno s bolovima u jajnicima, osjetljivoću u trbuhu i osjetljivim bradavicama. Obično dan ili dva kasnije nastupi ovulacija. Ovaj mjesec pratim BBT i jutros mi je skočila temperatura za 0,4 C. Pokrili smo dan prije O tako da sad kreće two week wait.
November, da, mislim da je progesteron osjetljiv također na stres, ako imaš stres na poslu ne bih se čudila da utječe na ciklus.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma