Noemii, da, ja imam PCOS i nikad u životu nisam imala školske cikluse, variraju od 28 do 50 dana. Najčešće bude 30-32 danas, ali od početka ove godine već mi je drugi put da ću imati jaaako dugi ciklus (bit će 47-48 dana). Međutim, koliko god to zvuči neredovito, simptomi ovulacije su mi uvijek "školski" i već godinama prema tim simptomima znam kad će nastupiti sljedeća menstruacija (počela sam pratiti puuuno prije nago smo se odlučili MM i ja na bebu, jer nisam htjela paničariti "da mi kasni menstruacija", a nisam željela koristiti kontracepcijske pilule) - jedan dan eggwhite-a koji je nemoguće ne primjetiti (doslovno, curi iz mene), popraćeno s bolovima u jajnicima, osjetljivoću u trbuhu i osjetljivim bradavicama. Obično dan ili dva kasnije nastupi ovulacija. Ovaj mjesec pratim BBT i jutros mi je skočila temperatura za 0,4 C. Pokrili smo dan prije O tako da sad kreće two week wait.

November, da, mislim da je progesteron osjetljiv također na stres, ako imaš stres na poslu ne bih se čudila da utječe na ciklus.