Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Danas evo uopće nije imala temperaturu , samo je prisutan taj osip. kao da nestane pa se opet pojavi. Ali mene najviše brine to njeno plakanje , znači ona plače cijelo vrijeme dok ju ne primim. Što se tiče dojenja , ( isključivo dojenje , na zahtjev ) isto zadnjih tri dana imamo problema. Možda dva puta dnevno pocica kako spada ( po 15 min ) , kad joj hoću uvaliti cicu - neće , okreće glavu , plače bez prestanka. I muči me to konstantno povlačenje uha. Sve sam to jučer rekla na pedijatriji , oni su rekli da je to najvjerojatnije od zubića , ako ne da je nekakva viroza. Ok da je viroza - ali da je konstantno u plaču to mi nije jasno.

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ako ti prestaje plakati na rukama,ne brini,onda je sigurno do zubica.Da ju boli uho,plakala bi ti i na rukama.Moja isto trlja uho i nos kad ide zubic.A dojenje,mozda ju pritisce na bolno mjesto?Da probas promjeniti polozaj? Mozda ima i trodnevnu groznicu,ona se isto ocituje temperaturom ,osipom kakav opisujes i razdrazlivoscu.Osip moze potrajati i do tjedan dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •