Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Trudnoca nakon skorog poroda

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Trudnoca nakon skorog poroda

Prije svega, pozdrav svima, ja sam nova na forumu, ali ga vec dugo pratim iz prikrajka. Unaprijed se ispricavam ako sam u krivu rubriku navela svoju temu,nek je admin. slobodno premjesti.
    Naime, imam curicu od 2,5 mj., sa spolnim odnosima (zasticenim) smo poceli prije desetak dana. Vec dva dana imam neke cudne mucnine i navecer i ujutro. Kad se pogledam u ogledalce, izgl edam si trudno , tj. oci su mi nekek, kao kad sam sa svojom majom bila trudna. Ili si ja to br ijem ili?! Koja je vjerojatnost da zatrudnim preko kondoma i to u prvom odnosu nakon skoro godinu dana (naime nismo se dok sam bila trudna).???!!! Zar je moguce da je imao rupicu ili od starosti ne tako siguran?! Da, jos i dojim! Ne bi bilo tako strasno da sam trudna, ali se brinem zbog zdravstvenih razloga i dojenja. Htjela bih dojiti kcerkicu,a ne sopati onim umjetnim. Porod mi nije bio tako strasan, brzo sam se oporavila. Da, mengu jos nisam dobila. A da li hocu?! Vrijeme ce pokazati. Molim savjet nekog tko je iskusio slicno. Hvala unaprijed.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

3%, ako je bio durex 8)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Control je bio

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sansa je doidta minimalna. menge nakon poroda cesto nisu redovite, nego se recimo zna dogoditi da jedna izostane, sto je dovočljno da izludi zenu. mislim da se ne trebas brinuti.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Znam to, ali ja nisam jos uopce dobila, a cula sam da mozes imati ovulaciju a da nema jos menge. Nego ne znam nakon koliko bi primijetila simptome. Jako mi je mucno i u zelucu i u glavi mi je cudno, a nisam jela nista da bi mi tako moglo biti. Ne znam, mozda samo umisljam,ali ako potraje ovo,morati cu kupiti test. Citala sam bas na ovom forumu da ima dosta zena kojima je razlika izmedju djece 11, 12mjeseci,sto znaci da su zatrudnile bas u ovo doba 2,5 mj. nakon poroda. Jedino sto me sada brine je da li je stvarno moguce da je kondom slabiji od stajanja, iako mu je rok trajanja do 2010. god.?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kondomi ne oslabe od stajanja. tvoji hormoni su jos zbrckani od poroda i to sto osjecas ne mora znaciti trudnocu. naravno da mozes imeti ovulaciju bez menge, ali ni to ne znaci da si trudna.
    najbolje ti je kupiti test, pa tako rijesiti dilemu. znam kako se osjecas jer se meni nesto slicno dogodilo nakon prvog poroda, jednostavno sam preskocila jednu mengu. grizla sam noktice desetak dana...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: Trudnoca nakon skorog poroda

Citiraj dadach prvotno napisa
    Vec dva dana imam neke cudne mucnine i navecer i ujutro.
    Moguće da od hormona. (nekih) Znam da od navale hormona mogu biti mučnine, recimo kad se jako uzbudiš i sl.
    A za ono da izgledaš trudno, ne znam.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pričekaj još koji dan (da prođe bar 2 tjedna od odnosa) i napravi test.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Uh uh.....sad bi se moje cure sa Prije začeća zašle za kosu čupat(a i ja skupa s njima... )

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala na savjetima. Pricekat cu jos neko vrijeme, pa ako simptomi potraju - u kupovinu testa. Nista nije nemoguce, zar ne? A mozda su fakat samo hormoni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •