hm....definitivno vise nista nije isto poslije poroda...ja sam sivana na lijevoj strani i prilikom odnosa ta me strana uopce ne boli, vec ona desna...uzasno me boli i pece prilikom "ulaska"...jos uvijek koristim lubrikant (od cajevca DM) i bila sam u ginekologa koji kaze da on tu nista ne vidi i da je sve ok...rekao je "neka gazda samo malo pripazi"....ali stvari se nisu promijenile!!!! Ne uzivam vise u odnosu jer kada dodje do tog samo se sjetim boli koje moram pretrpjeti a to uzrokuje nepovoljne uvjete za opustanje...nakon sexa me sve svrbi pa stavim vaginaletu i obavezno se idem popiskiti i oprati...to je jos jedan veliki minus za opustanje nakon sexa i mazenje i grljenje i tako to....tako da ga lagano izbjegavam sto nikako nije dobro za mene i moju "losiju" polovicu!!!!!!tatek prvotno napisa
moja teorija je da sam sigurno malcice pukla na toj desnoj strani i da oni to, prilikom sivanja, nisu vidjeli vec su se skoncentrirali na onu rezanu stranu....da li je to moguce, sto mislite?????

Odgovori s citatom