Citiraj bobicablue prvotno napisa Vidi poruku
Zato mi je najbolje sad živjeti dan po dan, a kroz neko vrijeme se nalaziti sa mužem na kavi zato jer je po vani stvarno miran i ok. Nikad nije bio nasilan. Takav je samo po doma, kad mu počnem govoriti za posao. Jer mi je malo teško živjeti apsolutno sama.
Roditelji su mi apsolutno indiferentni, kao i prijateljica(e). Tako da sam sama kao pas.
Nikad nije bio nasilan ali si vec bila prebijena od njega?!...NEMA VEZE KOJI RAZLOG je sto je te udarao jer NEPOSTOJI NIJEDAN RAZLOG DA SE UDARA ZENA!!!!!

Neces ga ostaviti jer eto da dijetu ne oduzmes oca..kakvog oca? Nasilnog...ti si dobila "po guzi" kao odrasla osoba jer nesto nije pasalo..maltretira te trudnu..sta mislis kakav ce biti otac?!.. Past ce tu batina i te kakve....on ocito nema granica.

A ti trazis izlike da ostanes..ako neces nesto na bolje poraditi radi sebe...onda radi svoga dijeta barem.

Bolje biti sam kao pas nego imati nekoga pored sebe koji te tretira kao najzadnje g.

Tvoj covjek da tebe voli..brinuo bih se za tebe..NEBIH te tukao..potukao bih se sa nekim koji dira njegovu trudnu zenu ..a nebih je udarao sam....to je jednostavno grozno...

Jos malo pa neces biti sama kao pas..rodit ces sebi osobu koja ce te ne izmjerno voliti,koja ce te trebati i kojoj ces biti sve na svijetu! Pobrini se malo da to dijete ne dozivi traume kao ti...rodit ces sebi svog najboljeg prijatelja.