Citiraj bobicablue prvotno napisa Vidi poruku
I inače, stvari koje su drugima samorazumljive meni nisu. Vjerojatno sam zato tako puna strahova, paranoja, nervoze, stresa. Jer samo čekam što će mi se novo loše desiti. Općenito mi se nikad u životu nije nešto dobro desilo.
Stvarno je dno dna, to da ide dizati ruku na mene u trudnoći i ovo mi raditi i zato sam se maknula, ali ZNAM da je i njemu život sa mnom u banani jer sam stvarno teška osoba. I jako živčana.

Nisam ja sad neka fina, ugodna, umiljata ženica, a on gadan nego sam i sama jedan uragan. Toliko mi se toga lošeg desilo, da često i na prvu skačem s dosta nervoze..

A što se tiče posla, to bolje da i ne pričam. Imam dvije diplome, a radila sam samo fizičke poslove za minimalac.
Pročitaj onu knjigu koju sam ti gore preporučila. Evo, ovdje sam je našla na netu, otključanu: https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j...uuHESfNix2_dtw

Moraš prvo pomoći sama sebi, bilo bi dobro da tvoj partner isto proba pomoći sam sebi, pa onda dalje imate osnova da budete dobri roditelji. To dugujete svom djetetu, a popravit će i vaše živote.