Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Trudna sam 4 i pol mjeseca i trpim zlostavljanje od muža

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pusti sad to traženje onog nečeg u sebi, uspoređivanja s drugim samohranim roditeljima, tu ulaziš u krug-kako je biti sam s djetetom.

Na stranu sve što si napisala o nadam se, uskoro bivšem mužu, on te tukao!!! i da nisi trudna te tukao! A još si i trudna! Ja mu ne bi dala ni da vidi dijete dok ne bi dokazao da je prošao sve moguće terapije i da nije opasan za druge ( za sebe očito nije). I još bi ih stavila pod nadzor.

A s obzirom na policiju reći ću ti samo da potražiš pravnu pomoć koja će cijeli proces voditi umjesto tebe osobno - tome oni i služe. Neka ta osoba zastupa tvoje interese i interese tvog nerođenog djeteta.

Stara moja, bježi glavom bez obzira i potraži stručnu pomoć da se izvučeš iz svega ovog što pišeš. On je ovakav, on je onakav,ja sam ovakva,ja sam onakva - vjeruj mi da je nama bilo sasvim dovoljno pročitati - nasrnuo je na mene i to još trudnu. Sve drugo,ama baš sve drugo je aposlutno nevažno.
    Posljednje uređivanje od nanimira : 07.09.2017. at 09:20

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    Pusti sad to traženje onog nečeg u sebi, uspoređivanja s drugim samohranim roditeljima, tu ulaziš u krug-kako je biti sam s djetetom.

Na stranu sve što si napisala o nadam se, uskoro bivšem mužu, on te tukao!!! i da nisi trudna te tukao! A još si i trudna! Ja mu ne bi dala ni da vidi dijete dok ne bi dokazao da je prošao sve moguće terapije i da nije opasan za druge ( za sebe očito nije). I još bi ih stavila pod nadzor.

A s obzirom na policiju reći ću ti samo da potražiš pravnu pomoć koja će cijeli proces voditi umjesto tebe osobno - tome oni i služe. Neka ta osoba zastupa tvoje interese i interese tvog nerođenog djeteta.

Stara moja, bježi glavom bez obzira i potraži stručnu pomoć da se izvučeš iz svega ovog što pišeš. On je ovakav, on je onakav,ja sam ovakva,ja sam onakva - vjeruj mi da je nama bilo sasvim dovoljno pročitati - nasrnuo je na mene i to još trudnu. Sve drugo,ama baš sve drugo je aposlutno nevažno.
    Ma, što se tiče stručne pomoći kad popričam s roditeljima i frendicom bolji su mi od bilo kojeg terapeuta.
    A što se tiče pravne pomoći, ne znam jel ima to besplatno pošto sam rekla da živim na minimalcu. Nemam love plaćati odvjetnicima basnoslovne tarife.

Ovo drugo, malo filozofiram ovdje. Čim filozofiram i dođem do nekih odgovora samoj sebi mi je bolje i diže mi se mizerno samopouzdanje. A samopouzdanje će mi itekako trebati, ako želim biti samohrana majka. One moraju biti snažne i za oca i za majku.
    Posljednje uređivanje od bobicablue : 07.09.2017. at 09:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •