Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Trudna sam 4 i pol mjeseca i trpim zlostavljanje od muža

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ti patis od psihoze. I jesi u deluzijama.I treba ti strucna pomoc.Ne nuzno psihijatar. Osim sto skaces iz raspolozenja u raspolozenje jos si osinuta hormonima. Defenzivna si, euforicna, na momente depresivna i krajnje infantilna. Prebacujes odgovornost za sebe na imaginarno bice, trazis vodstvo umjesto suporta. U jednom si u pravu, nema reakcije bez akcije. U zabludi si ako mislis da ces uz pomoc molitve odgojiti dijete koje ce biti cvrsto, stabilno, puno samopouzdanja. To tako ne ide. Idi u crkvu, nadi strukturu u svemu tome jer tebi to treba ali ne zavaravaj se i osvijesti da si ranjiva.Odluke su ti ishitrene, mislis da dva dana molitve rijesava odnose od nekoliko godina. Ti nisi ljeceni narkoman pa da je za tebe bolja opcija biti ovisna o religiji nego o igli. Vjera u bilo kojem obliku bi trebala utjecati pozitivno na razvoj covjeka jer glavni motiv je ljubav.Ako bas toliko zudis za religijom, uzmi bibliju sama i citaj pa sama donesi odluke. Moglo bi te iznenaditi sve skupa. I ne omalovazavaj samohrane majke niti muslimane. Nisi upucena niti u jedno od navedenoga a pogotovo ne shvacas tko su ateisti.
    A ti si bezobrazna. Dala sam ti prošli put puno komplimenata, ali sam u međuvremenu shvatila kakva si osoba. Bezobrazna, bahata i nadmena.
    I s takvom osobom ne bi htjela u životu sjesti na kavu, a kamoli biti prijateljica. Jer mrzim takve grube i bahate ljude.

Što se mene tiče, može ključ. Vidim da su se mnogi našli pametovati na bezobrazan način, tako da mi se više na toj razini ne piše.

Sretno svima i neka Vam život bude lijep.

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

I malo mije čudno, kako neki misle da je tako jednostavno i lako mijenjati svoj život u roku keks, a da mi ih je vidjeti same u kakvom bi stanju bile da ih muž najednom ostavi... Ali neee, ova mi tu "KrisZg" govori u jednom postu , nakon tri dana od prekida s mužem na bahat način -
    "Zbroj se" i slično. To smatram užasno agresivnim i bezobraznim. Da mi je vidjeti drugu ženu koja je trudna pet mjeseci i mora mirovati i najednom ostane bez bilo koje pomoći i sve mora sama , a drugi joj u tom stanju sugeriraju da se što prije sudi i tuži, a tek se nedavno desilo sr... Moj muž je bio agresivan prema meni u par navrata, ali nije da je agresivan svaki dan. Jedino je neopisivo živčan i lako se posvadi i neće raditi i općenito je to sve jadno, nekvalitetno i loše na jednoj površnoj razini. Ali očito je da smo radi nečega bili skupa 15 godina. Imam dva fakulteta i nisam debil, pa sam sigurno iz nekih razloga bila s njim i nešto mi je pružao. A meni je nešto bilo bolje nego ništa. Ali sad, kako se to sve srozalo i ne liči na ništa, onda je situacija ovakva.

A tako nije bilo stalno. U petom mjesecu je radio dva mjeseca i slagali smo se super. RAdio bi i u sedmom, da nismo išli na to glupo more.

Tako da neki ovdje dijele neke savjete i postavljaju se autoriteti, a ne poznaju cijelu priču. Ja sam svašta tu pričala, ali to nisu čuli nego i dalje po svom. Što znači da ih zapravo ovo ne zanima, već su tu da dijele lekcije.
    A meni još nekih pametnjakovića koji dijele lekcije ne treba. Trebaju mi normalni sugovornici u životu.

Ovaj moj muž kakav god bio, barem se uvijek postavljao ravan meni i nikad se nije postavljao nadmeno i iznad mene!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •