-
Hvala cure!! Bila sam i kod privatnog ginekologa - kod jednog sam bila baš na pregledu, a kod drugog na konzultacijama i oni su mi rekli kao i ovaj moj da se njima to ne čini kao razlog za paniku, da je to normalno i da pokušavamo još 6 mjeseci!! Meni se to čini kao vječnost...
Ja bih najradije krenula u neki postupak, makar sam već obavila dosta pretraga. Dakle, bila sam na papi, ultrazvuku jajnika, ultrazvuku i hormonima štitnjače i spolnim hormonima te brisevima i to je sve bilo ok. Doduše, od hormona i briseva je prošlo već godinu dana pa bi to možda trebala ponoviti (makar sam bila ponovo na pregledu štitnjače nedavno i specijalist mi je rekao da nema potrebe opet vaditi hormone). MM je bio na spermiogramu.
Rekla sam mu da bih ja htjela kod nekog specijalista jer mi se ne da čekati još godinu dana pa da onda shvatim da nešto ne valja, ali to mora i on sa mnom. On je naravno pun optimizma i čini mu se da pretjerujem, ali sad si je zadao rok da ako do Nove godine ne bude ništa, da idemo kod svih specijalista. Treba i to dočekati....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma