Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Sto kad se iznervirate?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vesso prvotno napisa
    haj curke
    ja svoju bebicu još čekam tako da baš i nisam kvalificirana za ovaj topic no samo bih se osvrnula na pluseve i minuse
    to je bila odgojna metoda moga oca
    još dan danas me zaboli želudac kada se toga sjetim
    a prošlo je puuuno godina

napravila sam nešto i očekujem plus, stvarno sam se potrudila
    npr. napunila sam kadu stavila detrgenta i potopila suđe. stvarno sam htjela pomoči i biti dobra jer je u subotu mojoj prijateljici rodjendan i ja ako skupim još jedan minus ne mogu ići
    naravno nastupa dernek
    ja dobivam taj jedan minus
    plačem jer ne razumijem zašto
    pokušavam objasniti
    raspravljam se, koliko šestogodišnjakina može
    stiže još jedan minus
    imeni se stegnuo zeludac kad sam procitala...
    tocno sam si pomislila kad sam cula za tu metodu kako bi se mogla zloupotrijebiti ali i sasvim nenamjerno povrijediti dijete i u njegovim ocima napraviti veliku nepravdu...
    no,za sad bi se suzdrzala od komentara jer niti imam osobno iskustvo odgoja ocjenjivanjem plusicima i minusicima... niti miislimdacemi tako nesto jos dosta vremena trebati...(ja bi najradje da mi nikad ne zatreba )

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da, ja isto ne volim te minuseve i pluseve. To su zakratko bili uveli u našem vrtiću, pa je M. htio da te pluseve i minuseve dijelimo i doma. Trajalo je oko dva tjedna, tijekom kojeg vremena sam shvatila da mi se to nikako ne sviđa - da na kraju dana ocjenjujem je li moje dijete bilo za minus ili plus. Pa, on je kod mene uvijek u plusu. A što treba, rješavamo odmah, razgovorom.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

s plusevima i minusevima, koje ja primjenjujem bez ikakvih trauama po svoju klinku, kao i sa svakom drugom odgojnom formulom - treba postupati s puno takta i razgovora te prilagođeno osjetljivosti djeteta. bilo koja metoda koja će dijete traumatizirati, a ne motivirati - za to dijete nije dobra.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj AnaDelVito prvotno napisa
    s plusevima i minusevima, koje ja primjenjujem bez ikakvih trauama po svoju klinku, kao i sa svakom drugom odgojnom formulom - treba postupati s puno takta i razgovora te prilagođeno osjetljivosti djeteta. bilo koja metoda koja će dijete traumatizirati, a ne motivirati - za to dijete nije dobra.
    potpisujem.

minusi i plusevi se kod nas ne dijele svakodnevno već samo za neke stvari i to odlično funkcionira.
    s obzirom da imam dijete s ADHD-om to nam je puno pomoglo,a uostalom ideju nam je dala psihologinja.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •