Zanimaju me iskustva.
Ne za onu zeptrerovu, vec ove vulgaris. Po ne znam koji put sam zavrsila na injekcijama, ovaj put imam neuralgiju na cijeloj lijevoj strani.Terapija doma jest diklo duo+2mg normabela. Ja to ne mogu, od toga sam pospana,zbunjena, ponekada high, ponekada down. O utjecaju na probavu necu niti pisati, jedva da mogu iz kuce izaci. Takoder imam problema sa celjusnim zglobom, iskoci svaki put kada otvorim jace i uzrokuje tenziju u citavom licu uz glavobolju. Sinusi su isto primarna tegoba uz astmu. Za to mi je stomatologica preporucila tu ic lampu jer ima i ona isti problem i njoj pomaze. Tu sam dobila ideju za siru upotrebu.U petak sam dobila injekciju, preko vikenda pila terapiju i patila se. Jucer sam kupila tu vulgaris. Koliko sam skuzila po netu, to je nesto kaj je bilo hit 2005-2010pa su takva i iskustva. Moja doc veli da pomaze,drago joj je da ne zelim uzimati ljekove, ja se osjecam bolje nakon 3. upotrebe. Trazim nacin da ne zavrsim na ljekovima citav zivot + ljekovi koji ublazavaju simptome prvih. To za sada bude 1x2 godisnje ali ovim tempom postat ce stalno jer je meni kicma u takvom stanju da ne bih smijela dignuti dijete.
Takoder sin ima velike akne po licu, uz redovito ciscenje lica, ne smanjuje se. Dogovorili smo se da proba sa antibiotikom ali prvo cemo pokusati sa lampom.
Sto opcenito mislite o luminoterapiji?