Počela sam piti heferol sad redovito.

A što se tiče štitnjače, prije godinu i pol sam provjeravala hormone bili su super. Ali čitala sam da može biti hiper ili hipo a da su hormoni uredni, otići ću opet provjeriti. Najviše me muči navečer kad odem spavati, legnem i samo me trzne preskok srca, onda sjednem, sve je normalno, ne preskače. Opet legnem, opet me trzne preskok. Baš užasno, ne mogu zaspati do jutra. Preko dana me ti preskoci ne muče, možda ponekad kad se prejedem i stalno mi je neka težina u želucu, Stvarno ne znam da li je to od želuca, od stresa, anksioznosti ili čega već. A Kaee, što se tiče psihologa.... Bila sam prije godinu dana kod psihijatra, otišla privatno pošto se u našem domu zdravlja dugo čeka, dijagnosticirali mi je anksioznost i panični poremećaj, dala mi je normabel + zoloft da ga počnem piti ako mi ne bude bolje, nisam ga pila jer sam dojila. Normabel sam uzela tu i tamo ako sam baš imala napad panike, i to od 2mg. Trebala mi je ponuditi kognitivno bihevioralnu terapiju ili nešto, mislim da bi puno problema riješila s tim a ne da me otkantala tabletama ko i većina psihijatara.