Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
Dakle, kako vi živite nakon sto vam loši ljudi naprave nešto loše? Tko su oni?
Jeste vi ti loši ljudi?
Patim. Maštam isto kao i ti šta bi im sve razbila i kako. Pa se resetujem, isto kao i ti. Pogledam porodicu...Udahnem. Uglavnom vreme uradi svoje.
I karma. Začuđujuće efikasno s obzirom na moj poprilični ateizam.
Mnogim ljudima koji su nam nekad okrenuli leđa i uskratili pomoć, a ponekad i aktivno naneli zlo, sa godinama su se dogodile neke stvarno loše stvari.
Nekima su se našli oni koji su im zaista razbili štošta.
Neke su stigle posledice sopstvenog lošeg karaktera i života.
Neki, nažalost, i dalje nesmetano varaju i uništavaju druge, kao uvaženi članovi društva.

Ko su oni - pa, u mom slučaju to su neki bivši prijatelji, neki obični ljudi iz naših života, neki kojima se ukazala šansa pa su gazili zbog nje preko drugih, ili neki koji su oduvek bahati i bezobzirni a nekom nesrećom smo im se našli na putu...Ipak, puno je više onih običnih, prosečnih ljudi koji su prosto u nama videli najslabiju kariku koja se može žrtvovati za njihove ciljeve.

A da li sam ja taj loš čovek-ne znam. Pretpostavljam da postoji poduži niz ljudi kojima sam pokvarila dan rečima. Ali mislim da sam malo ili nimalo ljudi povredila nekim ozbiljnijim delima, u svakom slučaju 100% nisam nikog finansijski oštetila.