Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Čičak - problemi...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Čičak - problemi...

Dakle, našim pelenama dominira Kamaris. Malena ima deset mjeseci i pelene su joj postale noćna mora. Usprkos pretežnoj dnevnoj kućnoj golotinji povremeno imam golemu potrebu olakšati si život sa stavljanjem pelene. A to je strava svoje vrste. Na polijeganje uglavnom vrišti /inače nikada/. Naravno, pelenicu Kamaris joj je gotovo nemoguće staviti. To je prvi dio problema. Drugi dio problema nastupa kada pelenu uspijemo staviti. Čičak je nakon šest ili sedam mjeseci upotrebe pelene već slab, a čitava pelena se nakon kraćeg neležeći provedenog vremena izvitoperi, dobije uši, padne s jedne strane. Malena, naime, nije baš bucmasti tip, pa njoj pelene na srednjoj veličini treba zalijepiti na sredini, čak bi trebale biti i malo uže. Dvije Popolini OneSize koje imamo je puno lakše staviti, može i na stojećki, lako ih je zakopčati. Vidjela sam da iste model TwoSize imaju drukeriće sa strane, pa je stavljanje/skidanje još jednostavnije. Ima li netko tu pelenu i iskustva s njom. Zanima me i je li malo veća od OneSize, jer njih već nosi na predzadnjim drukerićima. Ako je tako kupila bih joj par komada u Trstu, jer u protivnom još malo pa će njen tata u potpunosti odustati od presvlačenja /"ovo je k...."/.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i nama je problem sa čičcima koji se lijepe u sredini (iako čvrsto drže) pa krajevi ispadnu
    ja sam razmišljala odrezati one "uši" na kojima je čičak i zašiti ga na mjesto na kojem je onaj mekani dio čička tako da bi se onda čičak lijepio malo više u stranu, ne bi se preklapao na sredini i više krajevi ne bi toliko ispadali
    valjda si me skužila :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aries24 prvotno napisa
    ja sam razmišljala odrezati one "uši" na kojima je čičak i zašiti ga na mjesto na kojem je onaj mekani dio čička
    E to sam ja sada napravila za Ivora 8)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Upravo sad, u ovih 20 minuta? Wow, ženo!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma da... Kao da sam ja čekala da mi netko kaže da to treba napraviti
    Mislila sam sada za ovog bebača. Sa Janom sam se patila, ali ne više... Sve sam probleme sasjekla. Doslovno!

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam to čak predložila ženi koja radi u kamarisu da reče svjetlani
    em njima manje posla, em nama bolje
    ne znam koliki struk bi dijete trebalo imati da mu i tako srezane budu uske

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bok ovcai janje, ja imam dvije vrste popolini pelena i obe nekako puno bolje stoje nego kamarisove. Jedne se zovu ultrafit, frotiraste su i sistem je isti kao na kamarisovima - dakle tri veličine i čičak. Puno se lakše namještaju nego kamarisove iz meni nekog nepoznatog razloga... Druge su Easyfix. to su AIO pelene i uzela sam veličinu L - a moj L ima 4 mjeseca!! One se kopčaju na drukere i imaju tri veličine a mi smo sad na onoj najmanjoj. Eto, ne znam dal sam ti pomogla, ali ako hoćeš možemo se naći pa ih možeš pogledat, probat..
    Pozdrav

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dobro, idemo u subverzivnu akciju uklanjanja viškova /cure s Viškova, ne mislim na vas/. Osobno mi se drukeraj puno više sviđa, mislim da je dugotrajniji od čičaka /svjedočim onim čudom zvanim Popolini koji je skup, ali boga mi lijepo modeliran/. Niste mi riješili misterij zvan ofucani čičak. Prane su na 60 stupnjeva, s malomalomalo det., mažeene, pažene, sunčane i ljubljene.Neki čičci-primatelji kao da imaju začetke busenića. A, vjerujte mi, ni ne centrifugiram na onih maksimalnih 800 okretaja, osim kada vani pljušti pa će visiti po kuhinji i sobi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A na mojim kamaris pelenama svaki cicak se odlijepi u pranju i sve druge pelene i gacice mi se zapetljaju u njih. Pa, osim sto su redovno puni mucica, poceli ru lagano i da se kidaju, tj. odvajaju od pelene. A centrifuga mi je na 600. :/

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja vrtim na 1000, to ne bi trebalo utjecati
    ali kako imam kamaris kupovan u više navrata tako mogu pouzdano tvrditi da nisu svi čičci isti, neki su slabiji, neki jači, valjda zavisi od serije
    meni je svjetlana jednom prilikom rekla kako oni uvoze te čičke i kako su uvijek isti, ali očito ima jačih i slabijih serija :/
    isto kao i flanel od kojih su rađene kamaris pelene, neki je tanak i ofucan, a neki koji sam kupila prije godinu dana još izgleda ko novi

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma jeste sve, ali moram da se javim kao podrska Kamaris pelenama!
    Mi imamo jedino njih i volimo ih!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja volim Kamaris, da se razumijemo, i želim ih kupovati kao podrška onima u Hrvatskoj koji se upuste u proizvodnju umjesto uvoza. No, neke sitnice jesu malo problem. Rado bih da postoji Kamaris u drukeri-inačici. Nemam šivaću mašinu, pa ću morati naći nekoga da mi na 25 pelena promijeni čičak. Možda bih i stavila neki širi. Kad bih još negdje mogla utisnuti jedan niz drukera...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A niti to nije problem, naime ima za kupiti i drukera i ona mala preša za utiskivanje pa se možeš baciti u akciju...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •