Dakle, našim pelenama dominira Kamaris. Malena ima deset mjeseci i pelene su joj postale noćna mora. Usprkos pretežnoj dnevnoj kućnoj golotinji povremeno imam golemu potrebu olakšati si život sa stavljanjem pelene. A to je strava svoje vrste. Na polijeganje uglavnom vrišti /inače nikada/. Naravno, pelenicu Kamaris joj je gotovo nemoguće staviti. To je prvi dio problema. Drugi dio problema nastupa kada pelenu uspijemo staviti. Čičak je nakon šest ili sedam mjeseci upotrebe pelene već slab, a čitava pelena se nakon kraćeg neležeći provedenog vremena izvitoperi, dobije uši, padne s jedne strane. Malena, naime, nije baš bucmasti tip, pa njoj pelene na srednjoj veličini treba zalijepiti na sredini, čak bi trebale biti i malo uže. Dvije Popolini OneSize koje imamo je puno lakše staviti, može i na stojećki, lako ih je zakopčati. Vidjela sam da iste model TwoSize imaju drukeriće sa strane, pa je stavljanje/skidanje još jednostavnije. Ima li netko tu pelenu i iskustva s njom. Zanima me i je li malo veća od OneSize, jer njih već nosi na predzadnjim drukerićima. Ako je tako kupila bih joj par komada u Trstu, jer u protivnom još malo pa će njen tata u potpunosti odustati od presvlačenja /"ovo je k...."/.