Pokazuje rezultate 1 do 50 od 97

Tema: On zeli odmah sve!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Joj, i ja sam za onu, run bosanka run.

Netko je ranije napisao da je imao iskustvo, no nije pisao o tome, ja ću... sve me nešto u trbuhu steže od kad sam pročitala tvoju priču jer me sve podsjeća na jednog mog od prije 15 god. Nisam doktorica, al to mene sve podsjeća na lovca na trofeje koji je i mene ulovio.

Vidio me na nekom tulumu, ja sam njega jedva i zamijetila, al on navalio na frendicu da mu da broj... nismo dale, pa se opet sreli u kafiću, pa je dobio broj i navaljivao i navaljivao... nije to bilo neko normalno "hoćeš na kavu?", nego sto poruka u danu... bila sam nešto tad u komi u životu i nije mi se započinjalo ništa pa sam ga otkantavala za tu kavu na početku, no na kraju otišla valjda samo zato jer mi je bio dosadan brate...
    I onda je krenulo samo ko stampedo... on je bio simpatičan, humorističan, šarmantan, nije bilo nimalo teško super se osjećati u njegovom društvu. Bilo je zabavno. Bila sam obasuta beskrajnom pažnjom. Ali bilo je i ko lavina koja me samo povukla. Doslovce preko noći smo non stop bili skupa, stalno me vodio posvuda, upoznao sa svim svojim najbližima, vodio na svadbu najboljem prijatelju nakon mjesec dana veze, svaki vikend smo nekud putovali na dva dana, nazvao bi i reko dolazim po tebe, s jednog kraja grada na drugi... stampedo i lavina. Nakon tri dana me počeo zvati "ljubavi", a "volim te" je letilo na sve strane non stop. S njegove strane . Ja bi se samo nasmijala i rekla "glup si". Al, uživala sam. Sto da kažem, i neke moje prijateljice je osvojio. Druge su naravno znale da je idiot, al i da im ja ne bi tad vjerovala da mi to kažu.

Znaš koliko je to sve skupa trajalo? Potisnula sam to duboko u sjećanje, al jako kratko... mislim da sve skupa nije bilo ni 3 mjeseca "sreće". Ne želim se sjećati, al ako se dobro sjećam dok sam bila s njim nosila sam odjeću samo za jedno godišnje doba.

Nakon početne sreće prvo je počelo vrijeđanje i spuštanje. Od kako to režeš blitvu do što si to danas obukla uz ton pun pljuvanja. Onda se dogodio i neki vikend gdje on ide na dva dana, al ide ovaj put bez mene, pa se dogovorimo da dodje po mene, a on uopće ne dodje niti se javlja na mob, nego tek sutra... i tako stalno neka zavlačenja, pa me za dva dana opet ludo voli i dojuri po mene... i onda se dogodio neki čudan telefonski razgovor dok smo gledali film, netko ga je nazvao, a on razgovara tako da želi osobu otkantati, a istovremeno i da dotična osoba ne skuzi da ju otkantava. I još mi nešto smulja u vezi tog poziva... kad je zaspao (nismo živjeli skupa, nego bi ja nekad ostala kod njega 2-3 dana) uzela sam mu mobitel. Nisam to napravila nikad prije ni poslije... al sretna sam što tad jesam. Mobitel mu je bio pun poruka i poziva od druge ženske. Izvadila sam iz torbice neke džidže i poklončiće od njega, ostavila na stolu i u ponoć izašla iz stana dok je spavao. Sjela na Taxi i otišla doma. Nikad mu se vise nisam javila na telefon i blokirala sam mu mail jer mi je neko vrijeme stalno pisao... uglavnom, bilo je: delete all.

Ja ti od srca želim da ovaj nije takav i da bude "ne znaci da ako ja sam pala na kretena, da su svi takvi"... ali kad sam već izvukla iz podsvijesti to sto sam odavno zakopala , molim te razmisli i stani samo na tren i pitaj se, osim što ti godi njegovo ponašanje, je li to njegovo ponašanje zbilja... normalno? Je li se zbilja radi o tebi - da si mu ti super, ili o njemu - da je on sam sebi super jer si ti s njim? Drži se!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mene tvoj Bosanac podsjeca na mog Bosanca. Velik na rijecima i gestama, sve hoce odma, i dusa od covjeka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •