Bila sam vas zaboravila Ovako.. Meni je uvijek dijete na prvom mjestu, mislim da o tome ne trebate ni pricati. Znam sta sam sve prosla samo zbog njega. Dakle, ko ne bi volio moje dijete ne bi ni mogao biti sa mnom. Dalje radim ja poneki "poslic" nekad vezano za struku, nekad ne.. ali nesto zaradim.. ne da bih imala samostalan zivot sa sinom, nazalost, ali bar da mu mogu sta priustiti vise.. A nadam se da cu naci posao uskoro u svojoj struci. Ja sam spremna raditi (a i radim cesto) poslove koji nemaju veze sa mojim zanimanjem. Kritikuju me da cu razmaziti sina koliko mu pruzam, ali znam ja svoje dijete, neka prica ko sta hoce.
Sto se njega tice, ne vidim zasto ne bi pili kafe i uzivali u ono malo slobodnog vremena sto imamo.. Pa ako mi ne bude odgovarao kazem cao Nije nasilnik jer mali je grad i znamo se svi, znala bih da je neki problem.
Dok me ovako pazi super. Ako i kad mi ne bude odgovaralo povucem se i kraj. Nije to neka veza pa da sad svi znaju za nas i vjencanje se sprema Mi samo pijemo kafu u javnosti bez ista fizicki, a kad smo sami tad bude i ostalo
Iskreno, sad mi godi pa vidjecemo dokle.. Necete valjda citati post o ubistvu u bosankom gradicu (znam da sa pretjerala )