Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
Moj treci malac je nedavno završio adaptaciju (2,5 godine). Nakon tolikih godina iskustva sa tetama i "tetama", raznoraznim pregrupiranjima grupa, dežurstvima i inim stvarima, uopće cijelim vrtickim sustavom, po mom mišljenju vrtic je (ipak!) dobro mjesto za djecu.

A ne mogu reći da nisam na početku "vrtićke karijere", kad sam najstarijeg vodila na adaptaciju, bila slična u razmišljanju ko pokretacica teme.
No, danas, kad sve zbrojim i oduzmem - ja sam ZA vrtić, kolikogod na početku teško bilo (upravo ovih dana gledam svakojutarnje otplakivanje među jasličarima, naročito onim mlađim).

Kad samo vidim kolika su prijateljstva sklopljena u vrtiću (i dan-danas u školi su ostali bliski sa tom djecom), koliko su novih iskustava stekli i stvari naučili... Vrtić je u redu .
Sve potpisujem, s tim da je moj 2g., krenuo prije mjesec dana na adaptaciju. Nakon 3tj viroza, i sad ovaj tjedan strah kako će, a kad tamo sad mi puse daje na rastanku pred grupom. Iz dana u dan dolazi s hrpom novih znanja, riječi, pjesmica, pokreta. Takvo iskustvo sam imala sa starijim curkama. Hvala Bogu na takvim tetama. Ali i da su bile "lošije" jednako bih zagovarala vrtić jer to ne može biti loše mjesto, samo zato što je to nečije radno mjesto, a ne djetetov dnevni boravak.

buba klara drago mi je čuti da i dalje teče glatko <3