-
Još sam htjela ovo napisati: I ja sam među onima koji vrtić smatraju dobrim mjestom, bez obzira na to što vrtić nije idealno mjesto.
Ima djece koja se nikad ne prilagode, ali i one za koje je šteta što ih roditelji iz svojih razloga ne šalju onamo. Ima i puno onih koji bi rado, ali ne mogu dobiti mjesto... Ima svega...
S vremenom većina vrtićkih roditelja "sazrije" na isti način kao mi koji ovdje o tome pišemo pozitivno - djeca se tamo aklimatiziraju na zajednicu, nauče da postoji svijet i izvan staklenog zvona roditeljskog doma i sve je to zapravo životna škola. Nije to loše. Nije uvijek ni sjajno, ali bratemili, ako vidimo da je djetetu baš baš onako užasno tamo i da ima traume, treba izvidjeti druga rješenja (čuvalica, baka servis, pa čak i drugi vrtić ili druga grupa). Nije to u kamen uklesano. Ja mislim da bi moja djeca bila debelo na šteti da sam ostala s njima doma do škole. A s oproštenjem, nije to meni nikad ni palo na pamet, a kamo li da bih to poželjela.... Tko može i želi, zašto ne? Ali nemojte onda vikati da je vrtić loš za sve.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma