Pokazuje rezultate 1 do 50 od 333

Tema: Sustav vrtic

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Djeca plaču i u osnovnoj a bome i u srednjoj.

Ako si daju prići, utješim ih , ali ako odbijaju pomoć i drve po svom, e pa maknem se, jer imam još klijenata, a njih uputim na stručnu službu .

Nisam od onih koji sade cvijeće u šarenim gumama i pozvani su u poziv odgajatelja , učitelja itd

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

Ako si daju prići, utješim ih , ali ako odbijaju pomoć i drve po svom, e pa maknem se, jer imam još klijenata, a njih uputim na stručnu službu .

Nisam od onih koji sade cvijeće u šarenim gumama i pozvani su u poziv odgajatelja , učitelja itd
    Tako i treba.

Uostalom, to sam doma radila i sa svojom djecom. Kad su se dali tješiti - dobili su utjehu. Kad nisu - dobili su mir i vrijeme da se saberu, a ja se nisam pretjerano opterećivala njihovim razlozima. Bratemili, zašto bi odgajatelji trebali postupati drugačije???

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

A u ovom postu ću ignorisati izrugivanje, jer ni ja nisam fan cveća u šarenim gumama, i činjenicu da je poveći raspon godina i emotivnih reakcija između trogodišnjaka i jedanaestogodišnjaka, i podvući deo o stučnoj službi.

Molim lepo, dakle nije da se rasplakano dete ignorisalo, nego mu se ponudila i stručna pomoć za dalje.
    I ponoviću, da je teta iz uvodnog posta imala dovoljno ubedljiv odgovor za AQ - (recimo spomenula stručnu službu i njihove savete?), tema ne bi ni postojala.
    Tako da, nije baš ista situacija.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    A u ovom postu ću ignorisati izrugivanje, jer ni ja nisam fan cveća u šarenim gumama, i činjenicu da je poveći raspon godina i emotivnih reakcija između trogodišnjaka i jedanaestogodišnjaka, i podvući deo o stučnoj službi.

Molim lepo, dakle nije da se rasplakano dete ignorisalo, nego mu se ponudila i stručna pomoć za dalje.
    I ponoviću, da je teta iz uvodnog posta imala dovoljno ubedljiv odgovor za AQ - (recimo spomenula stručnu službu i njihove savete?), tema ne bi ni postojala.
    Tako da, nije baš ista situacija.
    ali ne kužim zašto bi se teta preko ograde trebala opravdavati nekoj osobi s ulice koja joj se obrati i komentira njen posao. To fakat ne kužim.
    Jer po opisu situacija je bila upravo takva kod AQ. Ta teta vjerojatno ni ne zna da AQ uopće ima dijete u vrtiću, a i da ima kakve veze ima ona s tom tetom i tim djetetom (koej je plakalo) prema kojem se teta iz određenog razloga tako ponašala. Ne možemo mi znati pozadinu svake situacije.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.10.2017. at 10:16

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ali ne kužim zašto bi se teta preko ograde trebala opravdavati nekoj osobi s ulice koja joj se obrati i komentira njen posao. To fakat ne kužim.
    Jer po opisu situacija je bila upravo takva kod AQ. Ta teta vjerojatno ni ne zna da AQ uopće ima dijete u vrtiću, a i da ima kakve veze ima ona s tom tetom i tim djetetom (koej je plakalo) prema kojem se teta iz određenog razloga tako ponašala. Ne možemo mi znati pozadinu svake situacije.
    A nije da TREBA. Ne TREBA, u smislu da naravno da nije dužna ni na koji način. Imala je pravo i da joj kaže da gleda svoja posla.
    Bila je samo tetina dobra volja što joj je odgovorila.
    Ali opet, mene ne čudi što je AQ pitala.
    Ono, da stalno vidim isto uplakano dete koje stoji samo, pa valjda bi i ja pitala. Volim da zabadam nos....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •