Pokazuje rezultate 1 do 50 od 333

Tema: Sustav vrtic

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    pulinka,
    sorry ali 1 ili 2 dana pokušaja adaptacije (vjerojatno se radi o ukupno par sati zapravo) ne mogu smatrati iskustvom.
    To je bilo prosle godine. Ove godine ide (za sada) duze. A i kakvo iskustvo bih trebala JA steci, necu ja u vrtic.
    Mislis da je predrasuda to sto neka djeca placu, a tete ne reagiraju?

Ti bas mislis da je vrtic super za svakog i da je svako dijete supersretno?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    To je bilo prosle godine. Ove godine ide (za sada) duze. A i kakvo iskustvo bih trebala JA steci, necu ja u vrtic.
    Mislis da je predrasuda to sto neka djeca placu, a tete ne reagiraju?

Ti bas mislis da je vrtic super za svakog i da je svako dijete supersretno?
    ma ne Amaranth, nego te se jako dobro sjećam još kad si i prije pisala o voj temi. Jako teško ti je smaoj priznati da si imala otpriej i još imaš predrasude prema vrtiću.

Ako dijete ide od rujna dosad, sorry to je prekratko razdoblje da jpš formiraš svoje mišljenje i stekneš iskustvo, pa vidiš koliko se mama javilo da su im se djeca teško adaptirala i bil oje jako teško čak cijelo prvo polugodište a nako ntoga preporod, promjena u ponašanju djece i općenito u doživljaju vrtića u očima djeteta al bome i roditelja. o tome pričam, valjda je sad jasnije.

ja vam želim što bržu i uspješniju adaptaciju al fakat bi bilo dobor da bar daš priliku tetama i vrtiću, samo probaš dati. zar je to toliko teško?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •