Pokazuje rezultate 1 do 50 od 333

Tema: Sustav vrtic

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

For the record, ja sam s tetama dogovorila adaptaciju koja meni odgovara i imam apsolutno pravo uletiti u vrtic i muvat se (iako zapravo sjednem pred vrata ili se setkam i gledam panoe, pa tako htjela ne htjela uhvatim prizore iz grupa kad su otvorena vrata).

Nek od vas su stvarno iskarikirale moje recenice i to je jako bezobrazno.

Sta je vrtic sveti gral da ga ne smijem dotaci?? Ulazit cu i izlazit kako meni odgovara dok sam u dogovoru s tetama kojima to nimalo ne smeta, dapace, susretljive su jer je i njima tako lakse. Osim toga,placam najvisu cijenu, a ona je tamo kratko, tako da ono..helou.

Stvarno, neki stavovi su mi ono..omg..pa da ti dijete place satima, a da to ne znas i jos ne zelis znati..strasno

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Sta je vrtic sveti gral da ga ne smijem dotaci?? Ulazit cu i izlazit kako meni odgovara dok sam u dogovoru s tetama kojima to nimalo ne smeta, dapace, susretljive su jer je i njima tako lakse. Osim toga,placam najvisu cijenu, a ona je tamo kratko, tako da ono..helou.
    Iskreno ne znam da li vrtic ima kucni red. Ali recimo u skoli se ne smijes setati kad zelis, kako zelis i dugo koliko zelis.

a visina iznosa placanje vrtica nema veze s duljinom boravka, vec s potpisanim ugovorom. Tako da.......

A cijela rasprava nema smisla. milsim da je sve receno na pocetku.
    nastavite konstruktivno i pretanite analizirati tri receneci na 10 stranica.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno ne znam da li vrtic ima kucni red. Ali recimo u skoli se ne smijes setati kad zelis, kako zelis i dugo koliko zelis.
    Baš sam sad išla gledati jel ima naš vrtić kućni red... i stvarno piše
    Prilikom dovođenja i odvođenja djeteta dozvoljeno je kratko zadržavanje u unutarnjim i vanjskim prostorima vrtića.

Nezaposlenim osobama je dozvoljen ulazak u prostorije gdje borave djeca samo uz nazočnost zaposlene osobe. - znači nema toga "vidjela sam tuđe dijete da plače pa krenula pomoći".

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    .pa da ti dijete place satima, a da to ne znas i jos ne zelis znati..strasno
    To si dobro rekla.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 13.10.2017. at 15:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •