Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
S novim ravnateljem su iste tete postale neprepoznatljive, pulinka.
I gle aq, nema spora o tome da teta kojoj dijete sat i po place bez da mu se ona ijednom obratila ne radi svoj posao na zadovoljavajuci nacin osim ako dijete nema neku dijagnozu ili stovec sto bi moglo opravdati takav nacin ophodenja. Samo tu na forumu ne pise ta teta, vec ti koja si to gledala. Raspravljat o tome kako je ta teta takva i takva nije produktivno. Da moje dijete tako place i da teta ne poduzima nista sat i po a da ti to gledas, ja stvarno bih prvo tebe pitala Pa zasto nisi reagirala? Pogotovo ako za razliku od tete ne smatras da djeca placu jer su takvi.
I pulinka, stvari se mogu mijenjat kad je dovoljan broj roditelja zainteresiran. Zainteresiranost ostalih roditelja se ne moze potaknuti pukim prijavljivanjem teta vec intervencijom ako je potrebno.

Ja sam recimo vidjela dijete koje odlazi bez pratnje iz vrtica, pa nisam sjela zapalit da vidim za koliko ce tete vidjeti da dijete nedostaje tako da mogu dati sto gori izvjestaj ministarstvu. Primila sam dijete za ruku i vratila ga u vrtic uz napomenu da svi grijesimo ali da su neke greske nepopravljive. I to je ono sto me smeta u ovoj prici od aq. Ajmo se snebivat nad tetinim krutim srcem, nemojmo slucajno utjecati na situaciju...
Kad sam vidjela djecaka koji place,pozvala sam tetu i priupitala ju. I rekl sam joj kako mi to izgleda i da mi ga je zao uz laganu konotaciju da mislim da ga se treba i moze utjesiti. To je bilo vani.

Curica koja je unutra plakala je bila u sobi sa svojom grupom. Iskreno, ne bi mi palo na pamet je ulaziti tjesiti jer to sigurno ne bi rijesilo slucaj jer bi to bilo jednokratno tjesenje ( a to dijete mozda place svaki dan), a i ne znam koji efekt bi to izazvalo kod tete. Sumnjam da pozitivan.

Ali sto se tice samog obracanja teti, s tim nemam problema..vrlo vjerojatno cu joj se i obratiti.