Nije, gradski vrtic je u pitanju.
Kod nas su isto za sve praznike ankete, ali nije to u kamen uklesano, znalo mi se dogoditi da ne dođu a trebali su ili dođu a nije bilo u planu jer se nešto izjalovilo. Njima je to više okvirno planiranje za broj teta i obroka, hoću reći da imaju utačunata odsupanja u planiranju.
Ovako je bilo i kod nas u gradskom vrtiću. Nikakvi privatni mobiteli, ni what s up grupe. Beskrajno sam zahvalna što smo prošli i vrtić a evo i osnovnu (u OŠ postoji what s up grupa al je totalno neaktivna, samo ako treba kupovat poklon raski za rastanak i sl.).
A kad smo popunjavali ankete suptilno smo bili nagovarani da ako ikako možemo ne dovodimo djecu u vrtić :/ Što mnogima od nas, nije bila opcija, al tete su uvijek probale smanjit broj djece u te dane.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.02.2024. at 08:51
Nama su tako drage bile tete, ja se i danas s jednom povremeno dopišem kako je djeci iz vrtića u školi, jako su dobri pa mogu biti ponosne. I baš sam zahvalna na toj toplini i bliskosti. Inače nisam ljubitelj grupa, naprotiv. Mi smo u koroni formirali grupu za dijeljenje radnih zadataka. Kasnije je ravnateljica zabranila pa su se tete morale ispisati iz grupe, a roditelji su se ispisivali kako je koje dijete kretalo u školu.