Citiraj mellisa prvotno napisa Vidi poruku
Moji decki u toj dobi su bili zaludeni igrom i kartama Yu-Gi-Oh.Igrali su s prijateljima,isli na turnire. Nisam bila s time bas zadovoljna i ogranicavala im taj interes ,ali kada su dosli u 5 razred,profesorica engleskog je bila iznenadena njihovim bogatstvom vokabulara. Imali su bogat rjecnik zahvaljujuci tim kartama i naravno televiziji i youtubu. Jezik se najbolje uci tako da se njemu sto vise izlozi. Mozda i u vasem novom razredu medu deckima ima neka popularna igra-igrica takvog tipa u igranje koje moze se ukljuciti i tvoje dijete pa eto prilike i za zbljizavanje s novim kolektivom i za ucenje
Ma i mi smo tako, gledali crtiće, na tabletu instalirali aplikacije za rano učenje engleskog, ali on kroz sve to prođe, ali kao da se ništa ne zalijepi za uho. Pa onda malo pogađa, malo zna, pa nekad ima motivacije, nekad ne. Zaključak je svakako da najprije trebam čuti od učiteljice EJ što ga to muči, pa ćemo vidjeti dalje. Jučer je rekao sam, da bi htio igrati neku igricu za učenje engleskog. Dakle, ima nade za nas