-
Losi nalazi krvi
Drage moje, 28.tt sam i radila sam nalaze koji nisu dobri: leukociti 10.8( normalno do 9), ukupni holesterol 8.6( nor do 5), losi holesterol 6( nor do 5), hemoglobin 10(nor od 12), hematokrit 28( nor od 34), . kad sam radila na pocetku trudnoce nalaze, svi su bili idealni. A sad katastrofa. Sta je sa masnocama??? Koliko je ovo lose? Za zeljezo su mi dali preparat, ali ostalo??? Inace sam smrsala skoro 10 kg u trudnoci i nisam ih vratila
((
-
Osoblje foruma
To su prilicno ocekivani nalazi za nekog tko je intenzivni mrsavio u trudnoci i nije jeo raznoliko zbog mucnine.
Posljednje uređivanje od sirius : 17.10.2017. at 19:45
-
Ne sjećam se što je za ukupni kolesterola ali za ovaj losi ti znam da su ga isto sad već godinama stalno smanjivali tako da ti on nije tako loš. Ja ga imam već godinama i za tu vrijednost (6) nitko mi još nije radio paniku. Samo mi kažu da pazim što jedem, što više svježeg i kuhano povrća, što manje przenog itd...
-
Moj gin. je rekao da se pretraga na masnoce ne radi u trudnoci!
Normalno je da su povisene.
Meni je kolesterol 7, odmahnuo je rukom i rekao da bebi treba kolesterol i da se ne zamaram.
(Pretragu sam radila u sklopu drugih pretraga, nije me gin. uputio na vadjenje masnoca).
Inace, ref. vrijednosti se razlikuju u trudnoci i u netrudnom stanju.
Imas ovdje tablice: https://hrcak.srce.hr/file/175148
Posljednje uređivanje od Optimist : 17.10.2017. at 20:21
-
Mozes li mi molim te ponovo proslijediti link. Ovaj ne prihvata
-
-
Ne mogu ti baš puno pomoći, ali meni su cijelu trudnoću bili leukociti od 13-16, čak su mi dali i antibiotike baz da su našli uzrok. Kako sam rodila nakon 2 dana leukociti su došli u normalu.
-
Trudnoca je stanje u kom su leukociti cesto povecani, cak do 20. Ja sam u drugoj trudnoci hospitalizovana radi toga, kretali su se u opsegu 18-21 i radjene su mi razne pretrage. Sve je bilo OK, nakon poroda pali u normalu.
-
Dr.mi hoce ukljuciti toteme zeljeza inekcije posto mi zeludac ne podnosi nista. Vidjet cemo sta i kako ce biti. Jutros sam povracala i sinoc imala groznicu pa kontam da me nece uhvatiti urinarna infekcijs
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma