i onda opet sjedi u rumenka pa do Cityja u Mueller, sve obavila u 10-15-ak minuta, bome bez auta to bi trajalo puno više.
i onda opet sjedi u rumenka pa do Cityja u Mueller, sve obavila u 10-15-ak minuta, bome bez auta to bi trajalo puno više.
nije problem udaljenost nego vrijeme, kupovala sam nedjeljom popodne a tad imamo spremanje za ponedjeljak, kupanje, knjige, peglanje i ostalo. Bila sam 100% uvjerena da ću naći u Kauflandu pisanke B, al jok ni u Decentiji nigdje. A već sam se našetala prije toga s djecom tako da sam brzinski skoknula s autom do Muellera.
Radnim danima stalno netko ima neku aktivnost (svaki dan nam je pun), pa mi ostaje vikend za nabavke razne vrste ili pod pauzom na poslu. A znaš mene da vikendom preferiram landranje, izlete, aktivnosti na zraku tako da... svatko slaže prema sebi. ja ne želim gubit više vremena nego što trebam na čišćenje,spremanje, kupovine raznih vrsta i sl.
al da ne idemo na OT.
Edit: uletila spajka, ja pojašnjavam da mi je imanje auta vrlo važno kao poveznica s temom![]()
Last edited by Lili75; 14.02.2019 at 13:38.