Nemoj podno ako nećeš imati 2 sustava grijanja. Frendovi imaju podno (na istom smo području svi), nikad nije dovoljno toplo, a ne možeš ni nakurit ne znam koliko jer nije zdravo za noge. Pa na klimu dogrijavaju, al nije to to. U kupatilu mi je to jedino ok.
Šogor ima električno podno, i kamin za dogrijavanje. To mi je onako, ajde može nekako, al tu treba imati volje ložiti kamin.
Centralno na pelete mi se trenutno čini najbolje. Prvo smo se grijali na ložu. To je koštalo ko Sv. Petra kajgana, a s obzirom na cijenu, svekiji su štedili, pa sam se ja godinama smrzavala. Ono, u kuhinji 17 stupnjeva, u ostatku 20, a njima "kao" vruće jaaako.
Jedne godine su ložili drva. Tad je bilo toplo jer možeš proć kraj peći i ubacit cjepanicu, što s ložom nije slučaj, jelte

Sad se grijemo na pelete, kuća ima jedno 300 m2 stambenog prostora, i konačno, aleluja, nam je toplo jer peleti nisu skupi, pa se ne štedi na mojim bubrezima. Mislim da se negdje za 65% para koje smo trošili na lož ulje grijemo na pelete, al zaprave se grijemo, bez one dalmatinske fore, štaš grijat spavaću, dnevnu i hodnik, kad svi stanemo u kuhinju.