ni ja nisam ekspert, ali sam prvo htjela reć isto što i spajalica, stavi ti 10 cm stiropora (i na zidove od balkona ako imaš), a boja manje više
tamnije boje više blijede, isto jedna kuća u susjedstvu, stavili su tamnocrvenu, sad im je dosta izblijedila, iako meni i dalje ne izgleda loše, sad je praktički terracotta. E sad koju kvalitetnu boju su stavili na Prokurative, ne znam, ona se puno bolje drži. Meni je inače ta tamnocrvena predivna na kućama.
Mi smo dvojni objekt, susjedi su svoj dio fasadirali prije nas u bež smeđu kombinaciju koja je meni tada bila bezveze. Mi smo se išli uklopit u njih, ali smo htjeli nešto življe, pa smo veći dio kuće stavili u tu bež kao kod njih, a jedan zid u nekakvu zelenu. Ta zelena mi je grozna, bilo bi mi sad ljepše da smo sve stavili u bež (s tim da dok smo birali boju, moja stara je rekla "to nije bež ni vanilija, to je bjelokost" - vjeruj mi tu razliku vidiš na haljini, ali na zidu sve je to isto).

ja da sad biram skroz ispočetka, izabrala bih neku sunčano zemljanu nijansu, ili na žuto ili na narančasto