Mislim da je pitanje ovdje bilo u vezi nabavljanja malog šteneta od 4 mjeseca upravo u trenutku kad se rađa i mala beba.

Moj pas je došao kod nas u jesen kad je imao 4 mjeseca, pišala je i kakala (i) po kući još mjesecima, mislim da do neke dobi psi niti ne mogu kontrolirati nuždu (doduše, zaboravila sam koje, ali tipa 6 mjeseci).

Još se sjećam da nas je nekoliko nabavilo istovremeno pse tu na forumu, pa je ispadalo da je moja prva svladala vršenje nužde, a i njoj to nije baš brzo išlo (ima i cijela tema o tim našim psima).

Malo štene je zahtjevno vremenski - treba ga voditi van svaki čas ako se želi da shvati da treba piškiti i kakati po vani, treba ga učiti raznim stvarima, dobro je ići i u školicu za pse.

Znači, pitanje je treba li to nekome BAŠ u trenutku i kad ima tek rođenu bebu u kući. Hoće li obitelj biti u stanju hendlati te dvije prilično zahtjevne situacije istovremeno.

Ja znam da mi recimo ne bi bili u stanju.

Nas je psić znao buditi po noći, tražiti van - pa je li vam to recimo potrebno baš u isto vrijeme kad imate malu malu bebu koja vrlo vjerojatno neće spavati?