Joj, ooleot, saosecam. Drugo, trece i cetvrto dete - svi su prosli kao tvoj sin. S 4. je bilo tako jako da mi je povracala skoro svako vece, i 9 meseci nije zaspala na ravnom (spavala mi na savijenoj nozi, kao u turskom sedu, dok se mleko ne svari - prvih dva sata).
Sto kaze kaae, trudila sam se da je ne pomerim ni malo, a da je opet na povisenom.
Probala sam svasta, svasta je i uspevalo, kako s kojim detetom i kako u kojoj situaciji. Dali su ti dosta saveta, nadam se da ce nesto upaliti. S drugim sam najmanje uspela da spavam jer me 'zateklo' a i on je bio drama od bebe i stalno je izgledalo da se davi i zacenjuje (tek smo posle shvatili da je u stvari 'takav'), a i imala sam groznu ragadu. S njim se malo stabilizovalo kad je napunio 3 meseca. Takodje sam prosto morala izdojiti prvi mlaz prva dva tri meseca - cca 100ml u par sekundi doslovno, bas je ono curelo kao nenormalno. S 3. i 4. sam bila iskusnija i po ovom pitanju, a i pomagali su mi sisavci iz tandema, pa sam vrlo brzo nalazila resenja.
Drz'te se