Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Vanmaterična, biokemijska ili samo rana trudnoća?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Znači da je trudnoća ostvarena, jajšce oplođeno, za nadati se je da će se lijepo implantirati i razvijati do kraja
    Mislim da je nadi stigao kraj, osjetim grceve u predjelu maternice, osjecaj u nogama i ledima kao da cu dobiti stvari...obrisala i malo svjetle krvi....

Hvala svima na korisnim informacijama i dobrim zeljama!

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Citiraj fitnessgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je nadi stigao kraj, osjetim grceve u predjelu maternice, osjecaj u nogama i ledima kao da cu dobiti stvari...obrisala i malo svjetle krvi....

Hvala svima na korisnim informacijama i dobrim zeljama!
    Draga nemoj gubiti nadu. Malo krvi ništa ne znači. Dali su ti one hormone za čuvanje trudnoće? Ja imam poznanica koje su krvarile skroz do kraja trudnoće pa je sve ispalo ok i bit će na tom UZV u utorak sve u redu. Eto šaljem puno, puno pozitive <3 Ja nisam vadila uopće betu, samo testovi. Ali iz svakog dana u dan mi se pojačavala crtica.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Da, pijem Duphastone... sve je isto kao kod za mene uobicajene menstruacije, tako da...

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Da, pijem Duphastone... sve je isto kao kod za mene uobicajene menstruacije, tako da...
    Kako god, odi na taj pregled u srijedu da ti sami doktori kažu, možda je na žalost ispala biokemijska trudnoća ili vrlo rani pobačaj Baš mi je iskreno žao Znam da riječi ne znače puno ali bit će sljedeći plusić. Dugo radite na djetetu?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Izvadi betu i sve ćeš znati, ja sam već kupila uloške i popila Brufen 600, a bila sam trudna
    Bolovi i osjećaj su bili identični.

Moj savjet ti je, ukoliko je stvarno biokemijska, odmah s novim ciklusom kreni dalje, nemaš što čekati, tijelo na neki način pamti trudnoću i to trebaš iskoristiti!

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •