Evo noćas je moja curka prespavala bez buđenja (osim 2-3 za cicanje ali to ne računam , odmah nakon je zaspala ) no međutim ja nisam ni oka sklopila , već danima , tjednima me muči nesanica , zaspala bi oko 5 , pola 6 ujutro , a noćas nisam uopće mogla spavati. Spava mi se , a ne mogu zaspati , taman da ću utonuti u san i probudi me lupanje srca , nekad i preskakanje. Onda se uznemirim i samo čekam kad će opet , i tako upadam u začarani krug. Inače već skoro dvije godine vučem anksiozu i napade panike , u zadnjoj trudnoći su skroz nestali i bila sam super , no sve se opet pojavilo prije par mjeseci. Non stop mislim o nekim boleštinama , imam sto simptoma ne znam koji su pravi a koje radi psiha , probleme sa želucem , vratnom kralježnicom.... Nikad nisam imala probleme sa spavanjem , spavala sam ko beba i sad me ovo snađe. kaj da radim po tom pitanju ? da ne dojim , popila bi bar pol normabela i bok , ovako ne mogu ništa. sva sam umorna , jadna , ne znam kaj da radim više. Bila sam jučer kod doktorice , rekla mi je da imam gastritis i gerb ( kak je to zaključila bez gastroskopije , ne znam ) i dala mi da izvadim hormone štitnjače i željezo koje mi je nisko sto posto jer nakon poroda mi je hemoglobin bio 84 , a heferol koji sam dobila pila sam možda mjesec i pol i prestala jer mi je teško sjedao na želudac. ali opet , ovu nesanicu anemija ne može izazvat.