Hm-Kupljen ,mada uvijek me smeta što imaju popust samo na određene artikle,a ne na sve...
Gap- ima - 50 na sve online i besplatnu poštarinu iznad 50 eura
Mi zbrisali na vikend-izlet. Niš od gužvi i šopingiranja!
Podižem temu za Black Friday 2018. Zanima me jeste li naručivale npr elektroniku, igračke, kozmetiku sa nekih drugih stranica koje nude dostavu u HR a da su imali dobre popuste? Po postovima vidim uglavnom odjeću....
Navodno link ima popuste do 70 posto pravih popusta
Iz iskustva, većina sve te opreme/robe se u nekom trenutku nađe po istovjetnoj cijeni s oglašenih black fridey akcija, samo čovjek mora planirati dugo unaprijed i paziti na cijene.
Ja po 6 mjeseci čekam neku robu na akciji. Konkretno, kako mala voli LEGO zmajeve, pod bor sam joj kupila početkom studenog u Mulleru na akciji željenog koji sad u ponudi black friday na stranici LEGo košta više, čemu sam se dobro nasmijala.
Zapravo želim reći da su te ponude kod nas smijurija i da čovjek ako prati cijenu odabranog proizvoda u nekom trenutku ga može naći za jeftinije novce kod nekog prodavača, samo ne smije biti nešto što ti je trebalo stvarno trebalo, bez čega ne možeš živjeti, još jučer (tipa; otišla veš mašina pa nemaš kako prati veš ali ako se takva kupnja planira prije nego postojeća baci ključ ...)
Trenutno kupujem usisavac jer je stari krepao,pa sam vidjela par stvari u Elipsu na akciji ovaj vikend... Vjerujem da se i inace mogu naci na takvim akcijama,al djeluju mi kao ok ponude. Nisam nista uzela jer mi treba nesto odmah iz trgovine, a kod nas nema.
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Gledala sam jedna kolica i spremala se naruciti ih. Kad vidim nekidan - 1000 kn skuplja!! I kontaktiram trgovinu da vidim nije li neka zabuna u pitanju, a kazu mi da ne, nije zabuna. Eto su odjednom poskupila ni manje ni vise nego 1000 kn. Objasnjenje im je da je glavni dobavljac povisio cijenu istih...mah, bas me zanima kako ce u naredne dane, a posebno predblagdanske odjednom nalijepiti na taj isti proizvod obavijest: "Veeeliko snizenje!!". A cijena ce, kladim se, biti ista kao i ona prije "veeelikog poskupljenja".
Kako su prozirni...
Da, to je mnogim dućanima tako. Skok 40% prije blagdana, a onda blagdansko sniženje od 20%, pa poslije NG "totalna rasprodaja" koja cijenu izjednači s onom početnom, listopadskom.
Isto je i s onim kuponima u trač-časopisima. Uvijek vrišti 40% pa sitnim slovima "na dio asortimana" (a to je ona prekpreklanjska roba koja je stalno na tih -40% jer joj je to realna cijena).
Ima li ove godine kakvih popusta u sportskim ducanima?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.11.2018. at 08:36
https://www.arenacentar.hr/hr/blackfriday/
City center bi danas trebao objaviti popis trgovina koje sudjeluju
jelena.O kaj je tak teško zguglati?
https://www.mangooutlet.com/hr/cyber-monday
je to sam i sad ja uspjela stisnuti ali nema kaj mi treba
još uvijek nisam našla info jel u hr u HM je cyber monday?
ca sređen, jučer rezervirali klinci danas pokupljeno, ali provjerite da li je sve -30 % kaj je trebalo bit, meni jedna stvar nije bila pa je žena odmah napravila kao povrat i dala nižu cijenu.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 22.11.2018. at 12:07
To je bilo prosle godine. Za ovu ne znam zasad.
Kome trebaju ručnici 50x100, preporučam Jyskove na black fridayu po 24kn. Vrlo gusti debeli, kvalitetni, ima ih doduše samo tamnosivih, bijelih i bež/sivih.
https://jysk.hr/kupaonica/rucnici/go...rg#store_stock
Posljednje uređivanje od čokolada : 22.11.2018. at 18:35
Zna li netko hoće li Mango sutra i na web shopu imati -30%?
Ekipa,
Jel netko zna gdje mogu naći fine.mekaneeee, one kao mucaste deke? I još da je akcija bilo bi mrak.![]()
popusti 10-15-20-30% na bf?
ma dajte, popisam im se na takve popuste, pardon my french
Posljednje uređivanje od Ginger : 23.11.2018. at 09:05
tvornica zdrave hrane - 15 % i web i dučan
jysk - evo ih, sad je black friday pa imaš i popuste: https://jysk.hr/search?query=deka&se...Page%22%3A1%7D
Inače, ima ih u Intersparu (vidjela u cc1 east), Lidlu (to je tricky business, nikad ne znaš što ćeš naći jer su količine ograničene, ali zadnji put sam vidjela miš sive i crvene s božićnim uzorkom), Pevec (dosta dobra ponuda, ali nisam ništa kupovala, pa ne znam kakva je kvaliteta.
Moji sinovi imaju iz Interspara deke već treću sezonu i odlične su. Možda im kupim nove, ne zato jer su se doderale, nego zato jer imaju dječji uzorak, a ipak su oni sad malo odrasliji![]()
Ja isto imam mucastu dekicu (kao od polarnog medvjeda) manjih dimenzija, za gledanje televizije - nabavila u Offertissimi za neke smiješne novce tipa 70 kn, prošle godine.
wardow ima 25% popusta danas na sve što nije sniženo
ali njihova redovna Sale ponude je jako dobra, pa ne znam dal se uopće isplati
ja sam upravo ubola kofer sa 90EUR popusta
Ja sam mm kupila winterized tenisice i 5 donjih trenirki na Puma.hr za 160 € (30 % na sve, 40 % iznad 150 €).
Klincima sam na Sarenzi kupila Geoxice sa 30 % sniženja.
Idem dalje istraživati![]()
Hvalaaaa vam cure puno, jako ste mi punoo pomogle.
Petrlin ti simi dala ideju za dekice![]()
Mogu ti reći da je to bio jako jaaako dobro prihvaćen poklon. Deke su imale uzorak pasa - ovako nešto, ali druga pasmina: https://prd-static-default.sf-cdn.co...0_20180523.jpg
Pa nisu ni tu popusti puno veci, ako i toliko.
Mislim, svaki ducan snizi ponesto do besmisla, ali to je najcesce neko smece ili polusmece za koje se ljudi bore, a zapravo ga inace ne bi ni pogledali. Mozda bude po jedan, dva artikla s dobrim popustom po ducanu. Zna biti dobrih snizenja tehnicke robe, eventualno.
Bacila sam malo pogled na mailove koji su stigli, HM je bio na 30%, Zara na 30%, neke stvari koje su me zanimale (tipa kvalitetan pernati kaput) - bez snizenja.
Lako za popuste ali ja sam jučer vozila doma 75min. A inače mi treba 30-ak. Totalni kolaps je bio.
Ne sjećam se da je prošlih godina bio prometni kolaps zbog popusta u dućanima
Ali sam navečer bez ikakvog čekanja kupila u Linksu za klince mikrobota sniženog 40% - cca koliko bi i inače trebalo koštati da svi ne nabijaju bolesne marže (neki stariji model no njima sigurno sasvim ok)
Ja sam odustala od ducana kad sam vidjela promet, al mislim da nije (samo) do ducana, nego do nekih zatvorenih pravaca u Zg.
Ja sam u muelleru kupila sto i inace kupujem u nesto vecoj kolicini, al nit je neki popust veliki, nit sam puno pazarila. Svejedno hvala! To mi je usput, a kupim si suho voce i orascice, wc papir, paste za zube sto nikad nisu snizene, nista posebno.
Naravno teško da pamak bude takav mekan i topao
Znam da nije još ali iskocila mi reklama za sutra petak 13. neki popusti u odredjenim trgovinama....ako vidite neku akciju mobitela please javite.
mene bi zanimale mikrovalke ali baš nisam puno danas s vremenom
Što pecate ove godine na black friday-u?
Posljednje uređivanje od mašnica : 14.11.2019. at 15:48
jel budu tada i Timberland na akciji? Ili je bolje čekat ona zimska sniženja...nije da nam gori baš