Pokazuje rezultate 1 do 50 od 130

Tema: Black friday

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mi smo prošli petak kupili usisavač na -60% jer nam je trebao usisavač. Malo smo dulje morali čekati da dozovemo prodavača, ali usisavač se ni ne kupuje svaki mjesec pa eto.
    Ovaj vikend nemam namjeru ništa više kupovati.
    Lego koji mali želi za Božić smo kupili u Mülleru kad je krajem listopada bilo -20%, među ostalim i zato što smo se bojali da ga više neće biti kad dođe nova kolekcija.

Je li tko vidio akcije na vina, ili gin?

Ipak ide vrijeme fešta

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo prošli petak kupili usisavač na -60% jer nam je trebao usisavač. Malo smo dulje morali čekati da dozovemo prodavača, ali usisavač se ni ne kupuje svaki mjesec pa eto.
    ja sam taman prošli vikend kad sam vidla to za elipso pomislila da mi crko usisavač, pa se muž sjetio da ubaci u utičnicu fen koji inače radi, i veli kak i ovo ne dela, tad se najstariji sjetio da je isključio jedan osigurač kad je nekaj majstorio. odahnula sam da ne moram po novog ljubimca

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam taman prošli vikend kad sam vidla to za elipso pomislila da mi crko usisavač, pa se muž sjetio da ubaci u utičnicu fen koji inače radi, i veli kak i ovo ne dela, tad se najstariji sjetio da je isključio jedan osigurač kad je nekaj majstorio. odahnula sam da ne moram po novog ljubimca
    Ah, to je kod nas česta (nus)pojava, hehehe...tak je to kad imaš tehničare pri hiži.

Ont. ako išta budem još kupovala, to su eventualno čizme. Od kućanskih aparata imam toliko krame da bi tri kuće opremila, ufff... Moram dooobro razmišljati o tome kaj mi stvarno treba. Usisavač sa hepa filterom je završio u vikendici, doma imam jedan s vodenim filterom i jedan bežični akumulatorski - to je samo ilustracija. Ne treba podleži maniji kupovanja bez kriterija (to ne govorim onima koji ovo čitaju, nego sebi).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, to je kod nas česta (nus)pojava, hehehe...tak je to kad imaš tehničare pri hiži.
    ma nije nek se veliki sjetio da jedan utikač ne dela naljepio na njega nekaj a prije isključio struju, to je iza kauča, pa se ni ne vidi, ali nije nikom reko, tek tad se sjetio da je majstorio

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •