Pokazuje rezultate 1 do 50 od 130

Tema: Black friday

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ja ništa. Mene taj Black Friday toliko istresira da mi čak i šoping prisjedne, što je inače nemoguće. U trgovine tad ne idem nikad, jer nema šanse da se borim s ljudima za stvari, a i online mi ide na živce jer dok ja sve odlučim i stavim u košaricu, dođem do naplate i već pola stvari nema. Tako da ništa.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ništa. Mene taj Black Friday toliko istresira da mi čak i šoping prisjedne, što je inače nemoguće. U trgovine tad ne idem nikad, jer nema šanse da se borim s ljudima za stvari, a i online mi ide na živce jer dok ja sve odlučim i stavim u košaricu, dođem do naplate i već pola stvari nema. Tako da ništa.
    Ovako i ja... Iznimka je Lidlov šator, ali to obično odem rano ujutro, dok još nema gužve. Do sad je funkcioniralo, iako je ove jeseni već bila gužva i tada...

Crni petak u CC1 - jednom smo slučajno naletjeli na takvu rasprodaju i sinu kupili Timex-ov sat s debelim popustom, znala sam ubosti i koje Creator cipele na sniženju, ali općenito - nervira me gužva i ludnica i sve manje me to veseli. Shopping terapija za mene je Hrelić Tamo si vani, pa je podnošljivo čak i kad je gužva. Dugo nisam bila. Mogla bih ove nedjelje dok još nije hladno. Tamo je svake nedjelje crni petak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •