Ovo ću zapamtiti za idući putFidji prvotno napisa
![]()
ja imam osjećaj ko da mi mali oće prstom probušit vodenjak. bolovi jesu al lagani neki a možda je malom samom dosadno više unutra pa zeza mamu![]()
![]()
![]()
evo i mene, drugi put, a čini mi se da sam još blesavija nego prvikrumpiric prvotno napisa
više ne znam ništa, zaboravila sam sve što sam naučila i kako je bilo prvi put
imam bh mjesecima, imala sam i neke grčeve stalno i sad imam 'nešto', ni ja ne znam šta
trbuh mi se onak stvrdne, po tome, to bi bile bh, a drukčije je
je l moguće da ne kužim trudove :?
mislim, moram 'zbrinut' starije dijete i odvest se u graz, zato me frka i panika da neću skužit na vrijeme
ajd, nek mi neko kaže da ne može počet a da ne skužim :/
ja sam na 33 tjedna i UMIREM OD STRAHA da necu znat prepoznati trudove, s obzirom na to da vec dugo imam BH kontrakcije koje znaju biti dosta bolne.
Zadnje vrijeme me za svaki grc, jaci pritisak ili bilo sta lovi panika da je to "to" i sta cu i kako cu dalje. Meni je u ponedjeljak pregled, na proslom sam bila 8.6. i bila sam skroz zatvorena. Strah me da se do sad to drasticno pormijenilo, cak i da necu izdrzat do ponedjeljka...
Prvorotka sam i taaaaako uplasena![]()
ja kada sam dobila trudove,mislila sam da su to grčevi od eventualno pokvarenih jaja koje sam taj dan jela,još sam imala i povraćanje i proljev...![]()
tek kada je to sve postalo učetalije,skužila sam da je to to.
svi su i govorili da ću ih znat prepoznat hehe
BebaBeba zaista nemaš razloga za strah.
Uostalom, strah ti ne donosi ništa dobro, dapače radi gore posebno kada porod krene.
Čitaj, pitaj, pričaj o tome i sve će proći više nego super.
Govorim ti iz vlastitog iskustva, jer sam isto bila prvorotka i rodila sam više nego savršeno, a sve zahvaljujući curama na forumu koje su više nego savršeno znale prenijeti svoje znanje i utješiti, ohrabriti i uputiti.
Samo slušaj svoje tijelo i nema šanse da pogriješiš.
To ti ja od srca![]()
Hvala Pepita![]()
Nekako sto vise citam to sam manje sigurna da cu znat prepoznat jer me ionako stalno sve boli, em probada u cerviksu em imam jaaaki pritisak em imam ceste bh kontrakcije koje sam rekla znaju bit dosta bolne!
Dakle u biti sve "simptome" trudova vec imam odavno.... i to se s vremenom u biti samo pojacava, a kako mi jos malo fali, strah mi je sve veci!
Svaki put me pogotovo prije pregleda strah i za sada sam svaki puta bila skroz zatvorena bez obzira na te "simptome" a sad neposredno prije ovog pregleda me nekako posebno strah, nemam pojma zasto, vjerojatno zao jer mi je sve to nepoznato.