-
Evo novosti-....niti jedna viroza me nije zaobišla do sad pa sam stravično iscrpljena. Od angine, enterovirusa na dalje...vajda se čistim 
Preselila sam se na novu terapiju kombiniranim T3/T4 lijekom Novothyral, za sad mi se čini OK ali je još rano procijeniti.
Osjećam se dosta slabo, kao neka težina u rukama i nogama, iako mislim da je to sve vezano i uz ove moje viroze...
U pon imam kontrolu s neurologom, zbog neuropatskih bolova mislim da će mi prepisati pregabalin. Nisam baš oduševljena s tim ali ne vidim koji mi je drugi izlaz ( za one kooje ne znaju, 4 mjeseca po porodu sam dobila parezu n.facijalisa koja i dan danas boli na mahove, nakon 3 godine to se nije smirilo, napravljene sve moguće pretrage i osim neuralgija niša drugo nisu našli ).
Tako da imam pitanje pa možda neko ima odgovor:
Koristi li itko pregabalin ( Lyricu ) i kako se osjećate?
Koristi li netko Novothyral ili bilo koji drugi T3/T4 kombo lijek i kako se osjećate?
Čitajući po facebooku i grupama, vidim da ljudi dosta dobro podnose kombo lijekove ali ja sam nekako od njega tjeskobna, nabrijana, ma ne znam ni sama-kao da sam uštekana u struju...ima i super svari recimo bistrina u glavi, relativno postojan nivo energije tokom dana ( nema više naglog pada i osjećaja da ću se upravo sad onesvijestiti ako ne legnem i sl.)
Za pregabalin stvarno ne znam što bih mislila... mislim, on bi mogao pokriti dosta velik spektar mojih "boljki" ali sam stvarno osjetljiva na lijekove, pa brufen od 400 me sruši u krevet.
Eto, možda netko ima iskustvo,savjet i sl...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma