Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: beba na svadbi...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno beba na svadbi...

nešto me muči. bila sam na svadbi, i vidjela bebu od 3 mjeseca. beba je bila preslatka, nije plakala, bila je na maminoj ciki, spavala u kolicima...

ali - mene zanima kako ta buka utječe na bebin sluh?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam koja je razina buke
    zavisi od svadbe
    na mojoj svadbi sluh joj sigurno ne ti stradao, pjevalo se soto voce

kako je bilo tu, ne znam...(jesi sigurna da nije imala cepice na usima? 8) )

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A dim cigareta?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zrinka - nisam sigurna za čepiće . buka je bila velika, i ja sam imala problema jer mi je bilo preglasno.

zanima me općenito, jer zapravo nikad nisam vidjela tako male bebe u takvom okruženju... ono što mi se svidjelo - mama je dala ciku u sali, pred svim gostima.

(dima je bilo, naravno... ).

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja bi trebala na (tipicnu veseljacku) svadbu kad malisi bude tri mjeseca, i ne pada mi na pamet voditi ga... Buka, guzva, dim... nekako mi to nije okolina za tako malu bebu. Mislim da cu otici u crkvu i doma na miru s malisom.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A kak je s ovima od godinu dana? Jel netko išao?
    Mi moramo ovog ljeta ići na jednu svadbu, a maleni će biti malo više od godine dana. Valjda bude ok ako bude tamo dok mu ne dođe vrijeme za spavanjac (8-9 navečer). Bit će vjerojatno zagušljivo unutra pa ćemo se luftat svako malo van sale.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    Ja bi trebala na (tipicnu veseljacku) svadbu kad malisi bude tri mjeseca, i ne pada mi na pamet voditi ga... Buka, guzva, dim... nekako mi to nije okolina za tako malu bebu. Mislim da cu otici u crkvu i doma na miru s malisom.
    I ja bih tako. A ne bih išla ni s jednogodišnjakom, nego bih našla nekoga da ga čuva. Kad bolje razmislim i sa svojim skorom 6-godišnjakom bih išla samo ako bi se radilo o nekom bliskom kome bi on želio ići na svadbu i to poštedno. Bio je na vjenčanju svoga strica, no poslije smo ga odveli nonićima, a na svadbenu večeru smo išli sami.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam vodila svoje klince na sve svadbe na kojima smo bili. ak vec moram patit, da bar imam drustvo...

oni su se odlicno zabavljali. andro je prvi put bio s 3 godine, a Lovro s godinu i nesto. za koji tjedan trebamo opet na svadbu, ali ovaj put mislim da necu ici na veceru. znaci Videk i ja cemo lagano doma u krevet poslije vjencanja, a ostali decki ce na zabavu. andro i lovro obozavaju takva dogadjanja i meni je bezveze to uskracivati. em je glazba, em se zdroka sir i prsut, em kolaca, em mozes bacat rizu ljudima u oci a nitko nece biti ljut, em ti svi govore kako si zgodan/pametan/lijep, kako lijepo pleses, pravi ...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam Mejru vodila na svadbu sa 5 mj. Nebih ali sam morala ici bili su neki dobri prijatelji, a i Mejra je dojila. Manje vise smo bile vani u hodniku i cikila je non stop. A i dim nije bas bio zgodan. (i buka)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a jel netko slučajno zna odgovor na pitanje - kako ta buka utječe na bebin sluh?

mislim da to može riješiti dileme voditi-ne voditi bebu na svadbu...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sigurno ne utjece pozitivno...
    vodila bih ja i ovog najmladjeg, al trza se na svaki sum i buka mu jako smeta. da li bi odlazak u neki bucan prostor ostavio trajne posljedice, pojma nemam. al sigurna sam da bi mi ovo najmladje dijete bilo prilicno traumatizirano.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjerujem da loše utječe iako ima beba koje doslovno spavaju "kao top" (u biti ne razumijem tu usporedbu - kako se može spavati kao top?!)

Moja se odlično zabavila kada je imala godinu i pol. Jurcala, plesala, dijete je bilo oduševljeno. Ionako nije išla spavati prije 10-11 sati. (U 11 sam je odvela baki, ja se vratila na svadbu na još dva sata jer se budila svaka tri sata za dojenje ...)

Svakako treba provjeriti o kakvoj se dvorani radi te zauzeti mjesto podalje od zvučnika i blizu nekog otvora (bez propuha) gdje je ipak dim rjeđi.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi idemo za dva tjedna na svadbu i imamo stol u čošku koji je dosta udaljen od muzike,a za svaki slučaj smo uzeli sobu,pa ćemo se mm i ja mijenjati u čuvanju.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

čošku-ćošku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •