Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: Koji mobitel

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, moj sin je imao isti problem sa Samsungom nakon Huaweia. Mislim da ipak nije stvar u modelu mobitela, nego u aplikacijama kojima si je nakrcao taj mobitel. Kad je deinstalirao hrpu igrica i poštimao još neke postavke (sad ne znam točno koje), problem se riješio.
    Uglavnom, on sad ima Samsung i fantazira kako bi htio da mu sljedeći mobitel bude Huawei P9 ili P10, ne znam više točno koji.
    Mene moj Huawei dobro služi već 3 i pol godine i nisam primijetila probleme u funkcioniranju. Možda se zadnjih pola godine usporio, i brže mu se troši baterija nego ranije, ali sve u svemu - zadovoljna sam. Definitivno mi je dobar puno dulje od par mjeseci.
    X

Ista stvar kod mog mlađeg sina, a stariji (koji uredno čisti smeće) ponekad očisti i moj mobitel... Btw. čitam ovaj topic jer je moj sony star 4 godine u stanju da moram razmišljati o zamjeni (noćas mi se zablesavio i samo je resetiranje pomoglo, a nakon toga je ušlo par običnih poruka i par whatsapp poruka koje prije nisam vidjela - očito opet treba čišćenje, a ni baterija mu više nije kao prije...)

Moji sinovi imaju Huawei p9 malo dulje od godinu dana, muž isto ili malo kraće (od prošlog Božića). Muž je imao problem s prepoznavanjem SD kartice, koji je sam riješio tako da se priključio kabelom na računalo i formatirao karticu. Isto mu je ušlo neko smeće... Imaju antivirus i sve što treba, ali brojne aplikacije se same ažuriraju i onda žderu i promet (to treba isključiti - kaže moj stariji da treba postaviti tako da se aplikacije ne mogu ažurirati preko mobilnih podataka, nego samo kad je priključen wifi, jer inače požderu promet mobilnih podataka).

Ja se ne žurim nabaviti nešto novo, ali pratim ponudu, pa ako me nastavi ovako zezati (automatska rotacija mu radi probleme, a i baterija nije što je bila) i ponašati se nepredvidivo i nepouzdano, razmislit ću o nečem novom. Naravno, ja nemam ni blizu toliko radnih sati na tom mobitelu kao moja muška ekipa (na jedan moj mobilni uređaj mm dodere dva do tri, a sinovi kako koji...). S druge strane, ja zato imam više radnih sati na e-readeru. Sve ima svoje...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.12.2017. at 10:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •