Results 1 to 50 of 67

Thread: Koji mobitel

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    X

Ista stvar kod mog mlađeg sina, a stariji (koji uredno čisti smeće) ponekad očisti i moj mobitel... Btw. čitam ovaj topic jer je moj sony star 4 godine u stanju da moram razmišljati o zamjeni (noćas mi se zablesavio i samo je resetiranje pomoglo, a nakon toga je ušlo par običnih poruka i par whatsapp poruka koje prije nisam vidjela - očito opet treba čišćenje, a ni baterija mu više nije kao prije...)

Moji sinovi imaju Huawei p9 malo dulje od godinu dana, muž isto ili malo kraće (od prošlog Božića). Muž je imao problem s prepoznavanjem SD kartice, koji je sam riješio tako da se priključio kabelom na računalo i formatirao karticu. Isto mu je ušlo neko smeće... Imaju antivirus i sve što treba, ali brojne aplikacije se same ažuriraju i onda žderu i promet (to treba isključiti - kaže moj stariji da treba postaviti tako da se aplikacije ne mogu ažurirati preko mobilnih podataka, nego samo kad je priključen wifi, jer inače požderu promet mobilnih podataka). .
    Koji huawei imaju dečki, vidim da i tih telaca ima u svim platnim razredima

Elly's Avatar

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    Koji huawei imaju dečki, vidim da i tih telaca ima u svim platnim razredima
    Moja ima Huawei p8 lite 2017, kupljen prosle godine, vidjeli smo ovih dana da mu je sada malo pala cijena (bas ovih dana je MM gledao sebi za novi mob, pa smo usporedjivali), ali odlican je. Slike i videi su oblici, ne steka, prebacivanje podataka je vrlo lako jednostavno. Baterija dugo traje.
    Jedino sto se meni ne svidja je da ima sistem stavljanja memorijske kartice isti kao iPhone (sa onom kukicom)...