Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ima i toga...

Koraljka

Početno Ima i toga...

Neki dan, za vrijeme kupanja, primjetila sam Tonkici neku bijelu, okruglu "izraslinu" duboko na nepcu. Pod prstima je bila dosta tvrda i nepomicna, velicine u promjeru oko 7 mm, a ocito ju je i boljelo kad sam je dirala po tome. Prvo sam mislila da joj se nesto zaljepilo za nepce. Pao mi je mrak na oci i otisla sam pedijatru iduce jutro. On kaze da zapravo poima nema kaj bi to moglo biti, da mu cudno izgleda, ali da se na tom mjestu znaju napraviti glivice!!! Dao mi je Rojazol oralni gel. Mislim da on stvarno nije znao kaj je to i dao mi je bilo sta u nadi da bu brzo proslo samo od sebe...
    Ja sam joj mazala usta 3 dana i to se nije niti smanjivalo, niti povecavalo. Jutros za vrijeme jala sam joj izgleda zlicicom malo dotaknula po tome jer je zavristala. Kasnije vise nicega nije bilo u ustima... inace nije imala nikakve bijele naslage niti po jeziku, niti po obrazima, tak da mi je cudno da se glivice skupe samo na jednom mjestu u tako tvrdu naslagu.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Vrati se lijecniku i neka te posalje specijalisti!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Jesam li ja to dobro shvatila da je ta nakupina nestala kao da je nije ni bilo?

Da se nije možda radilo o nakupini gnoja, koji je iscurio pa je jednostavno sve nestalo.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

vuče mi na fistulu ali ona nije tvrda :/

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj brigita2 prvotno napisa
    Jesam li ja to dobro shvatila da je ta nakupina nestala kao da je nije ni bilo?

Da se nije možda radilo o nakupini gnoja, koji je iscurio pa je jednostavno sve nestalo.
    i meni je ovo palo na pamet

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Fistula je tvrda dok ne "sazrije". Kad sazrije moze se i sama otvorit i sadrzaj izade van.

Koraljka

Početno

tak sam i ja mislila da je vjerovatno neki abces zljezdi slinovnica (gore na nepcu ih ima dosta sitnih). jedna se vjerovatno zacepila i zagnojila. gnoj je iscurio kad sam ga probusila zlicom. valjda je to tak, gljive sigurno nisu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •